torsdag den 28. oktober 2010

Festligt, Farverigt Farvel.

I morgen er min sidste dag på arbejdet.


Det er en dag der bare skal overståes, for det bliver nok ikke den letteste dag at komme igennem. Efter 9½ år på den samme arbejdsplads er det med blandede følelser jeg stopper.

Jeg står stadigvæk ved min beslutning - men det bliver mærkeligt at aflevere nøglerne og gå hjem for sidste gang. At skulle sige farvel til kollegerne bliver nok det sværeste - og mange af dem vil jeg komme til at savne i det daglige.


Hele den sidste uge har vi spist hjemmebag. Inspireret af "Kager Uden Grænser", har nogle af kollegerne bagt brød og kage og solgt det på arbejdspladsen.

Indtægten har vi i fællesskab besluttet skal gå til min kollega Kariannes projekt med brandsårshospitalet - Moshi Burn Care Center. Du kan læse mere om det her - og Kariannes historie har jeg skrevet om her. Du er meget velkommen til at bidrage.


I mandags skulle jeg i henhold til planen have bagt, men det gik jo som bekendt ikke helt efter planen - så nu bliver det i stedet på min sidste arbejdsdag, at mit bidrag til MBCC kommer med på arbejde.Mere Farverigt bliver det næppe - og så håber jeg det bliver et Festligt Farvel, og ikke noget, der kræver Kleenex i store baner.

6 kommentarer:

 1. Selvom beslutningen er rigtig, kan jeg godt forestille mig at afskeden ikke nødvendigvis er en dans på roser.

  Pøj, pøj :)

  SvarSlet
 2. Avskeder er aldri morsomt - men du får se på det som en ny begynnelse!

  SvarSlet
 3. Tag nu en pakke Kleenex med for en sikkerheds skyld. God fredag.

  SvarSlet
 4. Aldrig sjovt at sige farvel efter mange år samme sted...Held og lykke også i tiden fremover:-)

  SvarSlet
 5. Ja, så er det fredag aften.
  Frau Putz`sidste arbejdsdag er en realitet, og jeg er gået hjem fra vores fælles arbejdsplads med en meget tom følelse.
  Vi har fulgtes ad i 9 1/2 år, i tykt og tyndt, har diskuteret og grint, delt glæder og sorger og en masse gode historier.
  Frau Putz tog dagen ,- udadtil,- i stiv arm, men jeg er sikker på at det var lidt vemodigt for Putzie at lægge nøgler og kort fra sig ? Omvendt er jeg sikker på, at der venter nye og spændende oplevelser forude for hende, og så må vi andre blot komme videre,- uden hendes nærvær på kontoret !!.
  Tak for din tid som kollega, jeg vil savne dig i hverdagen. Omvendt så HEJ som min "private ven", vi vil ses engang imellem over en kop kaffe og en hyggesludder.... vi ses

  SvarSlet
 6. Hej søde. Jeg tænkte på dig i morges. Gad vide, hvordan det føles at gå hjem efter den sidste dag.
  Jeg ønsker dig held og lykke med alt det nye spændende der (forhåbentlig snart) kommer til at ske. Jeg er nysgerrig efter at se, hvilken retning du kommer til at bevæge dig i :-)
  knus

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz