torsdag den 14. oktober 2010

Den kvindelige udgave af Søren Ryge...

... bliver jeg nok aldrig.


I hvert fald ikke, hvis vi skal måle ud fra mine "evner" udi at passe potteplanter. Jeg tror faktisk, at jeg har danmarks-rekorden i at slå en helt frisk Azalea ihjel. Mindre end 3 dage tog det.
Og jeg har faktisk prøvet at lade være med at myrde dem. Mange gange... De frister mig gang på gang i butikkerne, men overlever sjældent i 14 dage. Må nok erkende, at jeg ikke er en Azalea-dame...

Til gengæld går det rimeligt med sukkulenter og orkidéer. De planter er faktisk mere end taknemmelige for at blive pint - og jeg giver dem da gerne med grovfilen, hvis det er sådan de vil have det.

Se nu bare denne orkidé. Som af flere gange er blevet tørstet i noget der minder om en måned - og som takker for omsorgen ved at sende mig en ny gren med blomster.


;o)

3 kommentarer:

 1. Har du ogsaa sorte fingre hihi????? Jeg kan faa selv en kaktus til at gaa ud, kan du slaa den hihi?
  Og det er saa irriterende, for jeg vil saa gerne suk.

  SvarSlet
 2. restvand fra kogekedlen (kalkfrit) og lad så blomsten selv trække vand nede fra - så skulle de grønne fingre være hjemme!!

  fra en hvidovreborger til en anden

  SvarSlet
 3. Anonyms råd er noget af det rigtige. Dog må en Azalea ikke tørre ud og den må heller ikke få for meget vand. Jeg synes også, at det er svær plante at holde. Til gengæld har jeg haft en novemberkaktus i rigtig mange år. Den er dødtrist, når den ikke blomstrer, så hvert år tænker jeg, at efter blomstring så ryger den ud. Men det ender altid med, at den ryger ned i et kældervindue og lever en kummerlig tilværelse med en sjat vand hveranden eller tredie måned og tænk, nu står den igen fyldt af bristefærdige knopper. Hav en god dag.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz