fredag den 29. oktober 2010

Rastløs

Så oprandt dagen. Sidste dag på jobbet.

Hm... jeg havde faktisk mest lyst til at blive væk fra den sidste dag, men den blev heldigvis så travl, at jeg ikke nåede at få brug for Kleenex.

Nu er skrivebordet, hylderne og skufferne tømt for mine ting - og jeg har videregivet mine resterende opgaver til andre. Jeg har tilmed slettet min personlige mappe på vores fælles-drev, så det nu næsten ikke kan ses, at jeg faktisk har arbejdet der i 9½ år...
Tror det bliver lidt mærkeligt for kollegerne at møde ind til mit tomme bord på mandag, for det plejer at være uhørt fyldt med rod og bunker. Ahem...


Jeg fik nogle skønne afskedsgaver fra mine kolleger - og der var mange varmende ord og knus. Dagen endte med at være rigtigt god.

Da jeg endelig kom hjem var det så, at det ramte mig. Jeg trillede lidt rastløst rundt, for hvad giver man sig lige til, når man har uendeligt god tid?

Jeg plejer jo at have så mange planer for den alt for korte weekend, at der ikke er nogen tvivl om, hvad jeg skal lave.

En ny hverdag starter lige om lidt - og nu skal jeg lige have den til at hænge sammen.

;o)

4 kommentarer:

 1. Hvor må det være mærkeligt.
  Held og lykke med det!

  SvarSlet
 2. Held og lykke med den nye hverdag. Og der skulle jo være tid til at vænne sig til friheden.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Kære frau Putz
  Det bliver underligt det første stykke tid. Først føltes det som ferie og dernæst havde jeg næsten en form for stress. Jeg gik rundt og følte jeg skulle nå en masse, for det havde jeg jo været vant til. Så jeg fik det dårligt hvis jeg ikke havde styrtet lejligheden rundt og lavet en masse.
  Børnene og gemalen synes det var herligt jeg var hjemme.
  Der gik næsten et år før jeg fandt ud af hvad jeg så skulle bruge mine kræfter på.
  Men jeg er sikker på du finder din hylde meget snart.
  Hav en dejlig weekend.
  kh Jeannet

  SvarSlet
 4. Så heftig og radikal en forandring lander nok ikke lige de første par dage, men når der er gået lidt tid og du har fået sig sundet og fået syr på alle de mange små ting, som følger sådan et skridt, som du har taget, ja så er jeg helt sikker på, at du får det rigtigt dejligt, Karina.

  Held og lykke med det...

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz