mandag den 18. juni 2012

Showgirls

Jeg har fået en helt ny respekt for eksotiske dansere. I hvert fald af den slags, der svinger sig rundt om en metalstang i bedste Bridget Jones-stil...


I weekenden var jeg nemlig til tøse-fest hos min søster. I bedste Polter-abend-stil (bare uden kommende brud) var vi orienteret om at vi skulle have en dansetime - og efterfølgende var der laser-games og bowling på programmet.

Der var bare ikke nogen, der havde afsløret, at dansetimen var en prøvetime i pole-dance.

Lad mig sige det med det samme:  Det var ikke pænt. Det var ikke erotisk. Det var ikke elegant.
Til gengæld var det fysisk hårdt i en grad, som jeg slet ikke havde forestillet mig.
Da jeg var et godt stykke inde i timen, kunne jeg mærke, at det nok var bedst at stoppe, hvis jeg skulle have en chance for at komme ud af sengen dagen efter.  Godt jeg gjorde det. På trods af min tidlige tilbagetrækning er jeg i øjeblikket fuldt ud klar over, at jeg har muskler i mellemgulvet. Ikke at jeg tidligere var i tvivl, faktisk. Jeg plejer bare ikke at mærke noget til dem...
Jeg kan heldigvis stadig løfte mine arme. Det var der en del af de andre poledance-deltagere, der ikke kunne. Ikke uden at lave sjove grimasser i hvert fald. 

Det kræver lidt mere end en smule træning, før vi kan konkurrere med hende her...

Det var en sjov dag og aften. Til gengæld døde festen tidligere ud end ved tidligere lejligheder. Poledance, lasergames og bowling tog toppen af energien - og de små skub-op-is-shots gjorde resten.

;o)

4 kommentarer:

 1. Det var maaske vildt planlagt at I skulle udkoeres saa meget at I gik tidligt hjem hihi.
  Lyder som en sjov aften, men hold da op. Bare ved at laese om det har jeg oemme muskler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt, Lin. Man bør holde "polterabend"-arrangementer lidt oftere, også uden kommende brude involveret.

   Vi blev vist enige om, at pole-dancing ikke er noget vi vil forfølge fremover. Dans er sjovt, men pole-dancing er i mine øjne mere fysisk hårdt og giver flere blå mærker end det er sjovt...

   Slet
 2. Sjovt nok var der også poledance på programmet til den nyligt overståede polterarbend, jeg undlod at deltage i. Der var flere der i dagene efter klagede over ondt i diverse muskler og besvær med at løfte armene.
  Som træningsredskab er det vist stærkt undervurderet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man nogen sinde når så langt som til at træne regelmæssigt, så er jeg helt sikker på, at man får vældigt flotte overarme og en yderst veltrænet mave.
   Så langt når jeg ALDRIG. Ikke alene er jeg alt for ukoordineret til den slags total-kontrol-over-kroppen-idræt - jeg er også en alt for stor kylling. Min halve deltagelse var RIGELIGT til smadre mine mavemuskler i en grad, så dagens nysen, grinen og hosten har været ren tortur. Så meget selvpiner er jeg altså ikke.

   Slet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz