tirsdag den 5. juni 2012

Frau Putz - nu med svar

Jeg har ENDELIG fundet ud af, hvordan jeg kan få lov til at svare direkte på de kommentarer, der bliver lagt på min blog - og andre kan også svare på dem, hvis de har noget at tilføje.

Jeg elsker at få kommentarer - og nu kan jeg langt bedre gå i dialog med dem, der har noget at sige. Jeg kan ikke love, at jeg altid svarer - men jeg vil prøve så vidt muligt.


Du skal vide, at alle kommentarer bliver læst med glæde og taknemmelighed. Jeg ved, at det kan være svært at finde tiden til at skrive kommentarer - for der er jo så mange spændende blogs derude i bloglandia - så jeg er taknemmelig for hver eneste en.

4 kommentarer:

 1. Så det var noget med den der popupboks kontra en hel side?
  Jeg i øvrigt også rigtig godt lide svarfunktionen.
  Og nej hvor ser I aktive ud på billederne af hus og have. Jeg glæder mig også til at kunne forcere trappen, uden at være bage for, hvor jeg skal holde fast :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yep, Pernille. Indlejrede kommentarer eller noget... Jeg prøvede bare, og så vupti...

   Aktiviteterne har sin pris. Jeg er stadig totalt flad - og skal i hvert fald ikke bruge en spade, en greb eller en kultivator de næste par dage ;o)
   Mon ikke sådan noget giver "veldefinerede" overarme? Det ville da være dejligt.

   Slet
 2. Kender godt til den flade fornemmelse ..... onsdag og torsdag i sidste uge blev tilbragt henholdsvis i haven og ved sommerhuset med fjernelse af grønt mellem fliser og i bede, trimnig af hybenroser, nedklipning af marehalm og lign. Fredag kunne jeg knap komme ud af sengen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig er det samme problem hvert år. Jeg får altid lagt alt for hårdt ud, for der er jo så meget der trænger...

   Slet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz