tirsdag den 5. juni 2012

Ahrmen... der er ikke et øje tørt... eller en legemsdel uden smerter...

Hele dagen... HELE dagen har jeg knoklet, men nu er jeg til gengæld færdig.

F.Æ.R.D.I.G, sagde jeg!


Og se da lige, hvor fint det ser ud nu.  (Hm... kan godt se, at jeg burde have revet gruset i halvcirkler ligesom i de japanske haver...  Undskyld!  ;o)   Jeg gør det næste gang...)


Krydderurterne er plantet - og der er sået bredbladet persille - og i morgen får jeg måske overskuddet til at lægge nogle af de andre frø i jorden.


Lige nu er jeg bare knoklet helt ned til sokkeholderne. Tror ikke engang, at jeg kan løfte armene højt nok til at kunne drikke en kop kaffe...

Og jo!  Der er endda billeddokumentation der viser, at jeg helt selv har klaret det. Stort set uden hjælp fra Gemalen. 
 Han har til gengæld brugt et par dage som "Murerarbejdsmand" - hans første større udfordring udi den disciplin - og har forvandlet vores "dødsfælde" af et trappegelænder til noget langt mindre farligt. 


Planen er, at udestuen på et tidspunkt skal rives ned og erstattes af noget kønnere og mere helårs-anvendeligt. Men indtil det engang sker, er det da rart, at vi igen kan gå op og ned - og lade mindreårige gæster gøre det samme - uden at bekymre os om at få en mursten i hovedet.Mon vi nogen sinde lærer at tage den med ro?  Mon vi nogen sinde finder ud af, at man godt kan holde en fridag - eller flere i træk - uden at lave noget hele tiden? 
Det er vi godtnok ikke ret gode til.  At holde helt fri. Lave ingenting eller lave noget "upraktisk".
Glimtvis sker det da, men sådan en hel weekend uden noget på programmet... så ender vi med at gå rundt i cirkler - indtil vi alligevel finder på et eller andet.

Er vi de eneste?   

6 kommentarer:

 1. I er simpelthen for vilde I to! Og helt ærligt.. det kan da godt være at trappen nu har et stabilt rækværk, men den er til gengæld så smal at mennesker som har min brede r.. får ridser af at gå op og ned af den hihi :-)))
  Der bliver sågu da mere og mere chekket i den have altså. Og sikke mange jordbær, uhmmmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, Henriette. Du er da ellers ikke med i de bredrøvedes klub...
   Så skulle du se mig klemme mig igennem i dag, hvor halvdelen af trappens "bredde" var snuppet af Gemalens skrue-tvinger...
   Hm... Jeg ved simpelthen ikke, hvad "arkitekten" har tænkt, da der blev tegnet så smal en trappe. Egentlig ville vi helst rive hele skidtet ned lige nu, men der er ikke lige finanser til de store byggeprojekter i øjeblikket - og udestuen fungere jo fint nok i den varme halvdel af året.

   Slet
 2. Hvor er I flittige. Det ser flot ud!

  Jeg er nu heller ikke så god til at lave ingenting, - men jeg har tit planer om det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har skam også tit planer der går i retning af "Skal vi ikke sige, at vi holder helt fri i weekenden? Så kan vi bare sidde med en bog, eller..." - og så ender vi alligevel med at sætte fodpaneler op, lave badeværelset om eller vælte en mur... ;o)

   Slet
 3. Hold da op en tjekket køkkenhave.
  Og nej lave ingenting det holder ikke, heller ikke her ;-)
  Kan blive helt stresset af at sidde stille.
  Sommerferier i lejede sommerhuse er svære for der er da altid et eller andet der godt kunne trænge til en kærlig hånd og det kan man jo ikke tillade sig, så det er altså for hårdt. ;0D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hø-hø... jeg kan lige forestille mig en sommerhus-ejer der kommer og opdager, at gæsterne har malet stuen om eller skiftet badeværelset ;o)

   Slet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz