onsdag den 20. juni 2012

F... en grimmer heks

Årets heks er godt på vej mod Bloksbjerg. Hun må dog ikke få den store flaske ketchup med sig, siger Andreas, så jeg må hellere få lavet en kjole til hende i stedet.   

Som regel har heksen været et i-sidste-øjeblik-projekt, men i år er vi i forholdsvis god tid, så der har været tid til at hygge om de små detaljer. Som f.eks. heksehåret på næsen... 
Andreas har valgt hårfarven, som sjovt nok minder en del om min... Bør det bekymre mig?

;o) 

5 kommentarer:

 1. Hvor er hun skøn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var slet ikke meningen, Pernille.
   Her har jeg kæmpet for at gøre hende så uskøn som overhovedet muligt... ;o)

   Slet
 2. Grimmer heks. Godt de to 40-årige så meget bedre ud. Hej Karina. Tak for en dejlig fest igår. Reno har "lidt" ondt i håret idag.
  ..og så fandt jeg jo ud af, at du har denne skønne blog, så jeg har meldt mig som fast læser. Jeg har også en blog fra november sidste år. Håber du vil læse min blog også! Kærlige hilsener Charlotte (fra Boulevarden)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey... Så kan vi også ses virtuelt ;o) Selvfølgelig kigger jeg forbi din side. Trænger bare lige til en enkelt nattesøvn først.

   Karsten er ALDRIG før kommet så sent i seng, som i nat... hvilket vel er det bedste bevis på, at han hyggede sig helt vildt :o)
   Tror vi begge to følte os en smule ældre end 40 i dag...

   Slet
 3. Hej igen. Nu er jeg i det virtuelle. Kan godt forstå, at I skulle sove lidt efter en rigtig god og lang fest! Og til Karsten, så skal en gang vel være den første her på den anden side af 40. Håber I er udsovede nu her mandag! Vi ses!

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz