søndag den 27. juni 2010

Tur til Brick World

Vi har tilbragt hele lørdagen i LEGOland - eller "Brick World", som vi kalder det på "English" når vi er midt i planlægningen bag ungernes ryg. Hele familien Putz, min søster og "kusinerne", min bror (Herr Putz) samt Mormor og Morfar. Sikke en familieudflugt.
:o)
Jeg kan stadig huske nogle af barndommens ture til LEGOland. Den gang var LEGOland langt mindre "tivoli" end det er i dag - men heldigvis har de bevaret de fleste af de gamle attraktioner - og på trods af alle de actionprægede tilbud fascineres ungerne stadig af de mange små huse af LEGOklodser, de sejlende færger, broerne, togene og bilerne som kører rundt som ved ren magi.


Amalienborg Nyhavn Schackenborg Jeg er vildt imponeret over deres "bonzai"-træer.

Dagens mest populære forlystelse var brandbilerne, hvor vi dels dystede voldsomt (!) indbyrdes i familien - og dels dystede mod andre gæster i LEGOland.

Her er det Gemalen, Emilie og kusinen Cecilie, der dystede mod en masse andre...

... som på nuværende tidspunkt knap er kommet ud af starthullerne. Fremme ved ildebranden som klart de første...

... og der var altså mange andre med i løbet.

Fuld fart tilbage - igen i ensom majestæt.

Bemærk den ret konfortable sejr.

Det er lidt sjovt at være del af en familie, der går så meget op i at vinde. Selv et brandmandsræs i LEGOland

;o)

En af de nye muligheder er 4D-film, og det skulle vi selvfølgelig også prøve. Her er familien foreviget med kønne, gule briller.

Der var mange højdepunkter på dagen, men et af dem var helt sikkert turen i kanoerne. Dem husker jeg også fra min barndom - og hvem har ikke vasket guld eller bagt snobrød sammen med indianerhøvdingen og rendt rundt med en "ørnefjer" i et stribet elastikpandebånd resten af dagen???

Andreas' kommentar da de var kommet ned af bakken var "FUCK, det var sjovt, Far. Jeg vil ha' en tur mere". Det blev det dog ikke til, for køen var på det tidspunkt MEGET lang og tiden fremskreden.

Officielle "skrigebilleder" af familiernes nedtur, forsøgt foreviget "på fusk" fordi priserne på billederne ikke er for almindelige dødelige.

LEGOland er et fantastisk sted for børn - og voksne. Nøj, hvor vi hyggede os - og det første ungerne gjorde, da de kom hjem i dag, var at tømme alle deres klodser ud på gulvet... Der er mange timers leg i sådan en kasse.

:o)

6 kommentarer:

 1. How so fun and exciting to visit Legoland with extended family!

  SvarSlet
 2. Dejligt gensyn med Legoland og sikke en herlig konkurrencefamilie, I har. Men det ser også rigtig sjovt ud med at slukke ildebrand :)

  SvarSlet
 3. Legoland er fantastisk for både børn og voksne. Jeg falder altid HELT i svime over de mange flotte "haveanlæg" i miniature, og tænker, at i mit næste liv skal jeg være gartner i Legoland:)

  SvarSlet
 4. Ååå, eg hugsar også indianarpanneband med strikk og fjør! Eg var sikkert i Legoland eit par gongar då eg var passe stor, og så har vi vore der med Musikanten då han var passe stor. Men no fekk eg rett lyst til å reise med prinsessene. Dei er sikkert også passe store snart!

  SvarSlet
 5. Ih - jeg vil også i Legoland! Om ikke andet bare med mig selv, tænkte jeg. Indtil jeg nævnte det for søsteren og fik lovning på 2/3 af hendes børn som selskab (MED forældrebetalt porto).
  Så - IH, jeg skal også i Legoland!!!!

  SvarSlet
 6. Ah... jeg kan se, at det smitter ;)
  Det er altså også dejligt!

  ... og jeg kan også blive totalt grebet af at bygge med LEGOklodser.

  KH Frau Putz

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz