onsdag den 30. juni 2010

Uretfærdigt

Enkelte af de læserkommentarer, der kom til min klagesang om manglende gasflaske - og deraf manglende mulighed for at komme i gang med at lave glasperler - gik ud over Gemalen, som mere eller mindre direkte fik skylden for at perleværkstedet endnu ikke var komplet...

Ganske uretfærdigt - for han har faktisk arbejdet en hel del timer på det perleværksted efterhånden.
Der er blevet lavet ventilation. Savet og opsat bordplade. Klippet metalplade til arbejdsfeltet - og fremskaffet ilt og gasslanger.
Og i dag har han været i Rødovre og hente gasflaske til mig.Lige før han kastede sig ud i at lægge fliser, så gasflasken kan stå godt og sikkert i skyggen inde i hjørnet - og så Frau Putz ikke får mudrede sko, når hun skal ind i hjørnet for at åbne og lukke for gassen. (Meget betænksomt!)

Så hvis jeg fik det til at lyde som om det udelukkende er Gemalens fejl, at perleværkstedet ikke for længst er taget i brug... Så vil jeg hermed gerne rette op på den uretfærdighed.
Vi HAR virkelig ikke haft tiden - og lige gyldigt hvor utålmodig og frustreret jeg så end har været, så har det ikke været Gemalens skyld.

Dem der kender mig ved, at tålmodighed ikke er en af de dyder Frau Putz besidder - men NU kan jeg meget snart komme i gang. Når jeg får tid - og der er heldigvis snart ferie i udsigt

:o)

5 kommentarer:

 1. Det er en dejlig egenskab, at man kan indrømme sine fejl og at man tør erkende, at tiden ikke slår til!
  Tillykke med at du har en skøn og hjælpsom mand!

  SvarSlet
 2. Du behøver ikke undskylde.
  Vi kender det jo alle selv.

  De liiiige riiigeligt hurtige irritationer på omgivelserne, når det hele bliver for presset.
  Jeg selv skal dog nok bruge liiiidt længere tid end du til at indse, hvor problemet egentlig lå.

  SvarSlet
 3. Tålmodighed er heller ikke min stærke side, og jeg har også givet min mand et par rap over næsen pga. min egen frustation, og sådan er det nok bare. - men det er drøn vigtigt at huske, at man så bagefter kan gå hen og sige: "undskyld" og tage sine ord i sig igen.

  Godt Frau Putz og må vi så snart se nogle perler :o)

  SvarSlet
 4. Ja, ja, nu nærmer ferien sig, og al den opsparede energi kan lægges i perler....
  Det er spændende!

  SvarSlet
 5. Lyder til, at du har en ret fantastisk gemal :)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz