mandag den 21. juni 2010

Helt eget værelse

I vores hus er der kun 2 værelser. I 50'erne var det åbenbart ikke almindeligt, at børn havde deres eget værelse - eller også fik familierne kun et barn...

Andreas har derfor i en årrække delt sit værelse med vores dobbeltseng - og det var der selvfølgelig nogle fordele ved. Hvor mange børn har f.eks. egen "trampolin" på værelset?

Til gengæld var der stort set ikke noget gulvplads - og den smule der var, var altid dækket af legetøj i en grad, så man skulle slæbe fødderne, når man gik i seng, for ligesom at danne en sti...

Nu har vi til gengæld lavet soveværelset færdigt i kælderen (Ja, ja... En dag, når sengen er redt og solen skinner, skal jeg nok få taget de billeder!) - og Andreas har endelig fået sit eget værelse.

Med nymalet og nysamlet reol er det nu endelig komplet - og der er masser af gulvplads, hvor man kan RODE! Og danse Disco! Og slås med sværd! Og...Men... helt alene er han dog ikke, for både Emilie og han er vilde med ideen om at sove sammen på hver sin etage af den nye køjeseng.


2 kommentarer:

  1. Og reolen ser fantastisk ud :)

    SvarSlet
  2. De hygger sig sikkert . dejligt med plads til unger og én selv.

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz