mandag den 14. februar 2011

Fra gang til gang

De nye mundservietter har fået personlige "servietringe" - så de ikke behøver blive vasket hver eneste gang man har tørret en brødkrumme af mundvigen, men kan gemmes til brug igennem hele dagen. Sirlige små sting broderet på gammelt lærred med sytråd lagt firdobbelt og derefter syet på noget umanerligt stift cowboybuksestof (Fra min mors stoflager - det stammer fra 70-erne, hvor den slags vist ikke hed denim, og hvor man åbenbart gik i cowboybukser, som var stive som et bræt?)  - og så kan også de vaskes, når de bliver for nassede.


Så nu har jeg da gjort en lille bitte forskel for miljøet - og det er altså mere hyggeligt med sådan en stabel servietter på bordet end med den gamle, grimme køkkenrulle. 

Helt overflødig bliver køkkenrullen dog ikke, for der er altså situationer, hvor stofservietterne kommer til kort. F.eks. når der skal laves "håndtag" til stegte kyllingelår, eller når man skal tørre det meste af et glas æblejuice op fra køkkengulvet...  (ahem...)

;o)

6 kommentarer:

 1. Det var da en vildt god ide. Vil omgående konvertere et kønt gammelt dynebetræk til servietter og se, hvad manden min siger til det. Ellers kan jeg jo selv bruge dem :-)

  SvarSlet
 2. Ups, var lidt for hurtig. Underskriften røg af i farten :-D

  Hilsen fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 3. Sikke en fin idé, genbrug, praktisk og smukt i ét. Må jeg hellere skrive på min liste over gode ideer!

  SvarSlet
 4. Fantastisk god idé!
  Smart og CO2-neutralt....

  SvarSlet
 5. Fed idé, og meget bedre end vores servietringe.

  SvarSlet
 6. Jeg er vildt fascineret af alle de idéer du får og alt det du får fra hånden. Det er da imponerende. Dine små fisk er vildt søde og sevietterne og ringene der til er da bare en super god idé. Måske man skullle overveje det. vi bruger oceaner af køkkenrulle her i huset - var det miljøsvin du sagde;)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz