fredag den 26. november 2010

Ind fra kulden


Tusind tak for kommentarerne på mit sidste indlæg - og jeg kan så se, at det alligevel ikke skal være hjemmesko med rågummisåler. Tak for advarslen, Yt. :o)

Dagen derpå går det faktisk ganske udmærket. Er en smule øm (og husk nu, at jeg er nordjyde, så underdrivelse er jo en naturlig del af mig og mit sprog...) - men alt i alt går det godt. Jeg kunne jo for pokker have brækket eller sprængt et eller andet i mit "gå-i-split-ned-ad-kældertrappe"- stunt. Smidighed er ikke en af mine styrker.
Til gengæld kommer mine 5 kg. ekstra på rumpen mig nogen gange til hjælp. Tak, muffins og hang til chokolade.

Jeg har da været frisk nok til at skovle sne på fortovet omkring vores hjørnegrund (Hvorfor valgte vi lige en hjørnegrund???) - og yderligere hos nogle af vores venner, som er rejst 3½ måned på rundrejse i Asien. Hm... Asien - Danmark... Asien - Danmark... :o)

Så var det rart at komme ind i varmen igen - og der er andre end mig, der sætter stor pris på, at Gemalen har leget VVS'er og fået tilsluttet gulvvarmen i tilbygningen...


Nu venter en kop kaffe - og måske lidt strik. Man må jo ruste sig mod vintervejret, som er kommet tidligt i år. Gad vide, om vi får hvid jul?

;o)

1 kommentar:

  1. Hej Karina.
    Tak for din kommentar på mit indlæg med elefantstoffet. Du nævnte at din mor havde det med de gråbrune elefanter. Er det mon noget hun vil sælge? :-)

    Dejlig kat i øvrigt! Jeg er udpræget kattemenneske, men min mand er desværre allergisk, så må leve mit liv uden katte i huset - snøft!

    Kh Ulla.

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz