søndag den 15. september 2013

Endnu mere frustrerende strik...

Nyt strikkeprojekt - fordi den orange cardigan var for stor som turstrik og fordi jeg trængte til noget nyt og spændende og mindre frustrerende...   Og spændende ser det da også ud, ikke?  Mindre frustrerende er det dog ikke, for hold nu op, hvor er jeg åbenbart uheldig med mine valg af strikdesign i øjeblikket...  Dyrt og dårligt...
Mere herom, når jeg vender tilbage via min computer. IPads egner sig ikke til links og billederne er bestemt heller ikke af de bedste...  Til gengæld egner de sig fint til hurtige indlæg med luftning af strikkefrustrationer  ;o)

Nu tror jeg dog, at jeg har fået rettet lidt op på den manglende symmetri... Og resten må jeg klare med en kraftig omgang stræææææææk efterfølgende.

Næste gang vælger jeg noget gratis fra Familiejournalen...

;o)


6 kommentarer:

 1. Åh - altså - jeg vil interesseret følge resten af denne historie.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det ser spændende ud, hvad er det for et mønster? Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok vende tilbage med Info og link. Det er en workshop om swing knitting, men jeg vil ikke anbefale den. Alt for mange referencer til tidligere workshops, som jeg ikke har købt - og som jeg heller ikke kommer til at købe, når de koster over 100 kroner stykket... Det var bestemt ikke nævnt i den information, der blev givet i forbindelse med købet.

   Slet
 3. Men, det ser da supergodt ud.
  Og, tænker jeg, det der symmetrinoget - det kommer vel efterhånden som enden nåes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Symmetri var åbenbart ikke noget, designeren havde tænkt over, for den ene skrå langside var med 242 masker og den anden med 203. Totalt koks, tænker jeg. Så hænger spidsen jo ikke midt på ryggen... Det krævede ekstra beregninger og en del kompromiser. Sikke noget. ;-)

   Slet
 4. Det ser ellers godt ud !

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz