torsdag den 20. maj 2010

Tilbage i haven

Hold da lige op, hvor er det lang tid siden jeg var her sidst... Her på bloggen...

Først fordi der simpelthen ikke var noget have-relateret at skrive om. Det forhindrede vejret ligesom...

Så fordi vejret ENDELIG skiftede til det bedre og jeg derfor var ude i haven for at nyde vejret...I dag var vi tilmed i IKEA lige i den bedste "havetid" - men enkelte ting er vigtigere end at nyde haven (f.eks. at købe køjeseng til ungerne...)

På vejen kom vi dog lige forbi et fantastisk sted, nemlig "Vand i haven" (Havde dog ikke kameraet med, så jeg må nøjes med at vise billeder af min egen lille "dam").

Det kan varmt anbefales at besøge butikken - bare for at kigge. Her er nemlig KOI-karper for alle pengene. ALLE pengene. Flere af de store brogede fisk kostede 10-12.000,- stykket... En af dem hed "Sushi" - så tror da pokker at det er så dyrt at spise sig mæt i det... ;o)

Der er også et ganske flot havedam-anlæg udenfor butikken, hvor de har en masse fisk, som ikke er til salg. Og ja... man kan altså også få små fisk ("Guldfisk") til den lille dam derhjemme.Ellers er den butik simpelthen stedet, hvor alt til vand i haven kan fås. Fra springvandet til den store 25.000 liters karpedam - og alt imellem...

... og så sælger de også vandplanter, og det var derfor vi var det i dag. For at få lidt grønt til at plante i kanten af vores lille vandhul.

Vi har som tidligere nævnt ikke noget særlig dybt "bassin" - de 5-10 cm. er desværre ikke dybt nok til nøkkeroser, så jeg fortsætter med at drømme om "åkander" i min have.

Det er ikke blevet til meget havearbejde endnu. Det har jeg udsat til pinseferien, for en halv time hist og en halv time pist batter vist ikke rigtigt noget. Ikke når der er store områder i haven, der ser sådan ud:

Store mængder af Andreas' yndlingsblomster!Sidste år lavede jeg et enormt raid og fjernede 939 (ni-hundrede-ni-og-tredive) mælkebøtter på en enkelt dag (og ja, jeg talte dem)

Helt så mange er der dog ikke i år, så lidt hjalp det da, selv om det jo ikke var den mirakelkur jeg troede.
;o)

3 kommentarer:

 1. Hej Frau Putz, tak for din søde kommentar på min blog. Det er dejligt at der dukker flere danske have bloggere op, Claus Dalby har fået sat skub i det.
  Hyggelig lille havedam du har. Jeg har tidligere haft en lille nøkkerose i en halv tønde, som var grave ned, og den overvintrede fint ude om vinteren, indtil tønden rådnede. Men en stor murerbalje kan også bruges.
  Annette

  SvarSlet
 2. Hvor ser din lille dam dejlig ud :)

  Klem

  SvarSlet
 3. Apropos marsvin og Udgaard:
  vores Udgaard er ikke flytbar, men det kan man jo sagtens lave. Blot skal man huske at have noget over dyrene, da de ellers kan blive til hotdogs for katte mm :(
  Ligeledes skal man lige være opmærksom på, om der er sprækker, de kan komme under, når man stiller buret.
  Og så er der bare at sige, at marsvin er skønne og børnevenlige dyr. Meget lettere at kæle for, end kaniner.

  Klem og god Pinse

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz