fredag den 21. maj 2010

Grønne striber i firkanter...

Jeg har kastet mig ud i et nyt strikke-projekt (SURPRICE!!!)

Orker altså ikke at sy "Viften" sammen - lige nu - og er jo blevet færdig med den pink sag til Emilie. Billeder kommer, når den er tør og kan foreviges på tøsebarnet.

Det nye projekt er super nemt at strikke (ret-ret-ret og lidt mere ret) - og alligevel ganske morsomt. Og hurtigt.
Billedet er taget tidligere i aften, da jeg "så Disneysjov" sammen med ungerne. Nu er der dobbelt så mange firkanter.Opskriften er fundet gratis her på Ravelry - en meget ordfattig opskrift (med mindre du kan læse japansk), men til gengæld med et meget informativt fotografi af hele "hemmeligheden": Sammensyningen af de stribede firkanter.Det hele ender med en taske, som efterfølgende skal filtes - og garnet er Holst Supersoft i to skønne, grønlige nuancer: Green Gem og Porcelaine Blue.

Det er altså sjovere end at sy 5 stykker færdigt strik sammen...

;o)

3 kommentarer:

 1. Det ser vældig sjovt ud. Håber, vi får det færdige resultat at se :)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor ser den altså spændende ud, glæder mig til at se dit færdige resultat. Og så er jeg i øvrigt helt enig med dig - det er sjovere at strikke end at montere:) God pinse

  SvarSlet
 3. Hej
  Du kan oversætte dine sider til dansk via google. Jeg har oversat opskriften fra japansk til dansk - se dette link
  http://translate.google.dk/translate?js=y&prev=_t&hl=da&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Famimono.g.hatena.ne.jp%2Fishi-knit%2F20081008%2Fp2&sl=ja&tl=da

  Hvis du bruger google oversæt - så skal du bare sætte linket du vil ha oversat ind og skrive du vil ha oversat eks. fra Japansk til Dansk.
  Fortsat god pinse
  Lisbet

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz