torsdag den 27. maj 2010

Sikker søvn


Andreas' nye værelse tager efterhånden form (selv om jeg selvfølgelig burde være i gang med at male reolen for anden gang, fremfor at sidde her...)

Den nye fælles køjeseng fra IKEA er samlet (næsten uden at Gemalen og jeg blev skilt...) - og så var det pludselig slut for Andreas med at sove i tremmesengen, som hånden på hjertet var blevet lige i det mindste, men jo havde meget praktiske tremmer, som man kunne stikke fødderne ud igennem...

;o)


Meeen... nu var Andreas jo vænnet til at sove med indbygget sikring mod at ende på gulvet - og hans søvn går altså ikke stille for sig. Så hvad gør man så, når nyindkøbt køjeseng kun har sengehest for den øverste køje?
Man tager fra "lageret" i kælderen: en gardinstang og et gardin fra IKEA... og så bikser man lige en sengehest sammen - simpelthen ved at lægge gardinet i spænd under madrassen.
Og den virker efter hensigten. Eneste "problem" er, at han er nødt til at have en skammel for at kunne komme ind og ud af sengen, men det synes han vist er ret SEJT.

:o)

3 kommentarer:

  1. Jeg synes også den er ret sej - den der sengehest :)

    SvarSlet
  2. Selvfoelgelig er det sejt, for saa er han jo ogsaa lidt oppe i hoejden naar han nu skal bruge taburet for at kravle op yes, saa er dagen reddet.

    SvarSlet
  3. Det var smart. Sådan lidt hule agtigt. Klart han synes det er sejt.

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz