mandag den 10. maj 2010

Endnu et hak

Efter weekendens indsats kan der sættes hak ud for endnu en opgave på den UENDELIGE to-do-liste over opgaver i projekt "Husrenovering".Gulvet i Andreas' værelse er blevet skiftet ud - og nu mangler der kun lidt fodpaneler og en omgang hvid maling før værelset er klar til at blive møbleret.
Malingen er planlagt til Kr. Himmelfartsferien. Nu slipper Andreas endelig for tøse-lyserød endevæg på sit værelse, en farve som stammer tilbage fra den gang hvor ungerne delte værelset. I den modsatte ende er der en lyseblå væg, som markerede Andreas' ende.
:o)

Varmeinstallation følger en gang i løbet af sommeren.

... og før nogen går amok over det forfærdelige i, at vi har udskiftet de skønne plankegulve... de stod desværre ikke til at redde.
I dette tilfælde manglede der et hjørne i Andreas' værelse. Hjørnet husede engang en skorsten som blev overflødig, da det gamle fyr i kælderen blev fjernet. Andre steder var det vægge der blev flyttet og rum der blev lagt sammen, så gulvene måtte skiftes.


Nu mangler kun gulvet på Emilies værelse, så har alle rum fået nyt egetræsgulv.

Jeg er spændt på at se, hvor mange andre punkter på to-do-listen, der får et hak i løbet af sommeren.
Så snart jeg får taget nogle gode billeder, er jeg klar til at vise endnu et projekt frem, som har været undervejs læææææænge, men som nu er (så godt som) færdigt. Et temmelig omfattende projekt, som fortjener en omgang sollys, før det bliver foreviget til bloggen.

:o)

1 kommentar:

  1. Hold op, I knokler og det bliver godt :)
    Også godt at Andreas får en anden vægfarve ;o)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz