fredag den 28. maj 2010

Beautiful

Wow. Jeg har modtaget en award - 3 gange tilmed, så jeg begynder efterhånden at tro på det

;o)


Ellen fra "Ellens strikkerier" , Henriette fra "De fem i byen" og Dianna fra "DiSign Keramik" har alle tildelt mig denne award.

Tusind tak for det!

Ifølge reglerne for awarden skal jeg også fortælle 7 ting om mig selv... Det er straks sværere, for hvad skal jeg lige skrive, som jeg ikke allerede har skrevet?

Well... i ånd med den tildelte award vil jeg forsøge at fortælle lidt om, hvad skønhed er for mig:

Glade unger med is og chokolade i hele fjæsetFarver - særligt petroleum og lys turkis elsker jeg - og jeg synes de er ekstra smukke, hvis de bliver kombineret med pink. Jeg synes dog ikke, at pink tøj og rødt hår går så godt sammen, så jeg kombinerer ikke mit eget petroleumsfarvede tøj med pink. Måske jeg skulle farve mit hår brunt?

Blomster - specielt elsker jeg roser, akeleje, klematis, pæoner, iris, krybende timian, jordbærblomster, æbleblomster, kirsebærblomster, åkander, bellis, forglem-mig-ej, anemoner, .... (OK, stopper nu)Farvet glas med solstråler igennem

Gamle møbler med fine former og detaljer


Solbrændte tæer i sommersandaler (Hvor bliver den af, den sommer?

Mosbegroede stengærder


Det sidste jeg skal gøre i henhold til reglerne er at linke til 7 andre "Beautiful Bloggere" - og her er min liste over smukke blogs, som jeg besøger, når jeg har brug for eye-candy:

Beautiful Blogs

Fra Danmark - tre meget besøgte blogge, hvilket er ganske velfortjent:

Frøken Mocca - smuk strik, smukke billeder, smukke historier over en god kop kaffe og med en skøn indstilling til livet.

Bloggen med skønne fif til alt det funky interiør, kombineret med stor æstetik og sans for skønhed - og lækker mad, etcetera.

Liselotte - slagter af hellige køer - eller hvad hun nu bedriver, når hun ikke blogger om strik, blomster, kærlighedsbrød og alt det andet smukke i hendes liv.


Fra Norge:

Mias landliv - Vakkert hus, vakker have, beautiful patchwork... En dag får jeg brugt mine lapper. En dag!

Prinsesse Elin - som når så meget kreativt i sin fritid, at jeg simpelthen ikke begriber, hvornår hun sover!


And from the world beyond Scandinavia, these beautiful blogs:

Anna Maria Horner - Beautiful textiles, lots of colours and cutiepie Roman.

Ailis Finlay / a-black-pepper - two wonderful blogs with beautiful photography and knitwear.

I hope you will accept this award - you sure deserve it!


(The rules for this award: Copy the award to your blog and link to the person who gave it to you, forward it to 7 beautiful bloggers and tell us 7 things about yourself)

Sikke megen skønhed. Jeg håber I kigger forbi.

5 kommentarer:

 1. Tusinde tak Frau Putz - jeg er virkelig glad for den, så det er kedeligt at skulle fortælle, at jeg ikke "samler den op", men jeg har forsøgt at forklare hvorfor lige her: http://www.slagtenhelligko.dk/2008/03/27/sandheden-er/. Det er kedeligt, at det er sådan, men...

  Jeg håber virkelig, at du forstår, at jeg er både glad og beæret. Tusinde tak :-)

  SvarSlet
 2. Kære Liselotte
  Velbekomme - og forstår og accepterer, at du ikke går videre end til at takke. Du skulle jo nødig blive ramt af utak, fordi jeg takker for en blog, der forskønner min dagligdag.
  KH Frau Putz

  SvarSlet
 3. Dejlige Frau Putz, jeg er simpelthen så glad for min award, skal du vide, men vil også gerne ha' lov at lade den ligge.

  Tusind mange tak for den og rigtig god fredag aften til dig :-)

  SvarSlet
 4. Frau Putz - selv om heller ikke jeg deltager i den lille leg med awards, så skal du ihvertfald vide at dine smukke ord og award'en varmer helt utroligt. Jeg elsker dine altid dejlige, kloge og sjove kommentarer - og er så glad for at vide, at du har fornøjelse af at læse med "ovre" hos mig. tak for det hele!

  SvarSlet
 5. Tusen hjertelig takk, Frau Putz, for denne herlige awarden! Den satte jeg virkelig stor pris på. Nå pleier jeg ikke å være så flik med awarder og utfordringer, men denne likte jeg, og ikke minst din vri med å nevne ting du synes er vakre, så eg har fulgt det, og har nå laget et innlegg om hva jeg synes er vakkert... Takk igjen, det var en morsom utfordring.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz