Kirsten Dagplejers banankage:
3 æg
175 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
1 groft moset banan
125 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g. flydende eller smeltet og afkølet margarine
100 g. mørk chokolade
Evt. en smule piskefløde.
Æg, sukker og vanillesukker piskes let og luftigt. Bananen vendes i. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen sammen med margarinen.
Hældes i smurt springform og bages nederst i ovnen. ca. 25 - 30 minutter v. 175 grader.
Mærk m. tandstikker/kødnål om kagen er bagt.
Lad den afkøle og pynt med smeltet chokolade, evt. blandet med piskefløde, hvis den skal være mindre hård.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz