torsdag den 18. december 2008

Firma-julegaver

Gemalen fik en kæmpestor julegave fra firmaet i år.

2 Cavalet kufferter på hjul, hvoraf den største er så stor, at Andreas mageligt kunne tage en lur i den.

Frau Putz fik sandelig også en taske - men jeg vil næsten lade billedet tale for sig selv...

Tasken er der egentlig ikke noget at udsætte på. Bon Gout, rimeligt lækker kvalitet og god størrelse - men hvad er det lige med det der logo???

Hvem har dog bestilt en kineser til at sidde og brodere noget så grimt på et stort antal tasker...?? Spolere modtagerglæden hos et utroligt stort antal offentligt ansatte, som hvert år regner med "Amgros-gaven"...

Når man tænker på, at eneste gave fra den virksomhed man selv er ansat i er det årlige glas jule-sennep...
Jeg kan skam godt lide sennep, men det er måske lidt... fattigt... i forhold til 2 Cavalet-kufferter...

Nå... I år blev glasset med julesennep til Frau Putz' store glæde suppleret med hjemmelavet trøffel-træ-stamme fra vores lokale "Chefus". Mums. (Som I kan regne ud fra det manglende billede på bloggen nåede kameraet ikke at komme frem, før der ikke var noget at forevige.)

Og efter et par timer med stof, "Iron On Arts", saks og synåle blev der taget hånd om den... taske, så nu mener jeg faktisk, at den er helt gangbar.

1 kommentar:

  1. he he du kunne iallfall ikke unngå å se hvilket firma gaven kom fra. Mannen kommer også drassende hjem med masse gaver og julekort fra disse firmaene. På kortene skriver alle under....
    Vår pige fikk sett dette å utbryter " å så populær du er pappa" her har over 20 stk skrevet under på et julekort til deg!
    Takk for kommentaren på bloggen. Jeg så den nettopp og ville bare takke. Ha en herlig dag. Masse varme juleklemmer fra Elin:O)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz