lørdag den 24. april 2010

Besat


Hm... jeg må være besat. Ganske enkelt!

Er blevet besat af en hulkrusånd, som gang på gang på gang på gang på gang lokker mig ud i at strikke Annes Folklore - eller strikke hulkrus på huer...


Jeg har næsten færdiggjort min første Folklore - Den Store Cardigan til mig selv. Dog stadig kun næsten, selv om det var det første hulkrus-projekt. Starten til besættelsen. Kan af en eller anden grund bare ikke lige få mig selv til at klippe den op... (Pip!)... og så... ja så kom Folklorecardigan nr. 5 altså som et krav fra hulkrusånden.
"Strik en Folklore til Emilie" insisterede den...

Så ja... jeg strikker endnu en Folklore. Er desværre færdig med det sjove - og strikker nu bare ret, ret, ret i ensfarvet
;o)


Det er da godt jeg snart ikke har mere Holst-garn!

(... og egentlig ganske imponerende, at jeg har fået 5 cardigans ud af en enkelt 500 g. spole Supersoft og en favnfuld 50 grams nøgler...)

5 kommentarer:

 1. Imponerende flotte, sikken en selvdisiplin du besidder

  SvarSlet
 2. Smukke trøjer, sikke et arbejde. God weekend

  SvarSlet
 3. Flot håndarbejde. Jeg kan slet ikke få mig selv til at strikke noget mere end én gang. Det er i hvert fald sjældent, jeg har gjort det. Respekt til dig.

  SvarSlet
 4. Hvad gør du, når du løber tør for Supersoft?

  SvarSlet
 5. Når jeg løber tør for Supersoft... Så holder jeg mig langt, langt væk fra Holst Garn. (Lidt ærgerligt, at det ikke kræver en fysisk rejse at få fat i det garn, men blot et par klik eller ti. Det gør det så meget sværere at modstå fristelsen!)

  - og så kaster jeg mig ud i mit næste projekt: Viften af Marianne Isager. Har lånt bogen på biblioteket - og har strikket noget af forstykket, men kan se, at jeg ikke har garn nok... Om igen, Frau P.
  Næste forsøg bliver med en spole Silktweed fra BC Garn. Er dog lidt spændt på strikkefasthed osv. i det garn - og så BURDE jeg selvfølgelig strikke en prøve, jada, jada, jada... Hm... ;o)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz