torsdag den 8. april 2010

Fra det "Mørke Jylland" til "Tjøwenhavn"...

Hm... der er virkelig mange forskelle, men i min ferie til barndomsbyen i det høje Nord lagde jeg mærke til noget, som jeg fandt lidt... pudsigt...

Det er lige meget hvor mange gange jeg handler i min lokale Super Brugsen i Hvidovre... Der er ikke så meget som et glimt af genkendelse hos nogen af dem, jeg møder i butikken. Ikke engang ekspedienten i kassen virker som om hun genkender mig - selv om det har været den samme igennem flere år.

Når jeg kommer ned i den lokale Super Brugsen i min barndomsby bliver jeg genkendt. Der bliver smilet og nikket. En enkelt kan sågar huske mit navn.

Og det er altså 19 år siden jeg flyttede fra byen...

5 kommentarer:

 1. En pudsig egnsforskel.

  I øvrigt er det søde huer, du har fået fabrikeret. Og så er de jo klar, når sæsonen melder sig. Det går hurtigere, end vi bryder os om :)

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt genkende. Og så får man sig en hyggesludder med på vejen.

  Klem fra jyden
  mette

  SvarSlet
 3. Når jeg ferierer i det jyske, hilser, for mig totalt fremmede mennesker, når jeg går ned af bakken for at handle. Til gengæld forholder det sig desværre sådan, at i det lokale supermarked lige rundt om hjørnet, er der ikke nogen, der synes at genkende mig, selvom jeg kigger ind flere gange om ugen.

  SvarSlet
 4. Frau Puttz.
  Hvad synes du er hyggeligst? den lokale eller den upersonlige? Er lykkelig for at jeg ikke lever i Tjøvenhavn, men at de kender mig i den lokale brugs, det er der en form for tryghed i syne jeg, men jeg er jo også en gammel moster.

  SvarSlet
 5. Det er det der er saaaaaa hyggeligt ved de "lokale". Naar jeg kommer hjem hilser selv helt ukendte paa os, og der er altid tid til et par ord om helbredet eller vejret hos den lokale koebmand. Elsker det!!!!!

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz