lørdag den 17. april 2010

Når vasketøjet bliver til en overspringshandling...

Frau Putz har gravet huller. Meget dybe huller. I lige præcis det stykke jord på vores grund som murerne engang i tidernes morgen har udset sig som "bare-smid-det-hele-derhen-så-dækker-vi-det-med-lidt-jord-bagefter"-stedet.
Efter et par meget dybe huller gravet i tungt, tungt lerjord blandet med sten, mursten, skiferplader, glasskår og lignende, var det liiiige noget vasketøj, der skulle hænges op.
;o)

Imens gravede Gemalen og Andreas videre - og jeg tog lidt billeder (Fra køkkenvinduet. Skulle jo nødig komme for tæt på en spade...), for at vise, hvad vi har fået dagen til at gå med...

Regnorme... (Mange!)


Store bunker jord...


En køkkenhave på vej...

Efter sådan en dag med gravearbejde er det dejligt at få serveret ægte gourmet-mad.

Så det er godt, at mor er helt i sync med sønnike - og godt kan finde på at følge hans ønske om gourmetmad for 4-årige: Pandekager.
(Og han havde vasket fingre. Med sæbe)
;o)Tror lige, at jeg lader sofaen overfalde mig nu. Der må da kunne findes et eller andet seværdigt i TV på sådan en lørdag aften... Og hvis TV-programmet ligner det for andre lørdage, så er der vel en DVD, der kan ses igen.

Ha' en dejlig lørdag aften.

2 kommentarer:

  1. Sådan et jordstykke har vi også gravet igennem - og fundet sandkageforme, vores nabos legetøjsbil (han voksede sjovt nok op i vores hus) og en masse plasticskrammel. Da vi renoverede huset fandt vi cigaretpakker fra 1973 bag indbyggede skabe og andet dims...
    Dejligt med pandekager og sofa.

    Kig i øvrigt over hos Badut. Hun har opskriften på et mirakelmiddel til havehænder ;o)

    SvarSlet
  2. Regnorme er dejlige. Især, når de ikke er helt udtørrede!

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz