Det var nok også derfor, at jeg med stor begejstring spiste dessert den første aften i London. Vi kom sent frem til hotellet - og gik derfor lige ned om hjørnet og fandt den første den bedste restaurant. "Frontline".
Strawberry Eton mess. Egentlig et lidt sjovt navn - men jeg har ikke fået ret mange jordbær i år, så det fristede.
Oh... så godt det var. Så godt, at jeg med det samme sendte min lillebror - familiens gourmand - en besked, og anbefalede det.
Da vi kom hjem besluttede vi, at det skulle vi også have til dessert, når Farmor og Farfar kom for at aflevere ungerne efter ferieopholdet. Here goes:
Strawberry Eton mess (5-6 personer)
2 bk. gode jordbær - renset og skåret i mundrette stykker
1 ps. marengskys skåret over i halve
(Det bliver sikkert endnu bedre, hvis du har tid til at bage marengsen selv)
1/4 - 1/2 liter piskefløde - pisket til skum.
Evt. lidt vanille (Jeg brugte vanillepasta)
Bland. Pynt evt. med lidt friske jordbær eller lidt citronmelisse
Spis.
Nyd det.
:o)
Det er altså også bare vores yndlingssommerdessert. Mmmm :-)
SvarSlet