lørdag den 18. juni 2011

Og hvad skal jeg nu lave?

Afslutningen af mit Aeolian Shawl(ette) blev længere og mere nervepirrende end påregnet. Jeg kom nemlig til at mangle garn. Med omkring 550 masker lukket af, kunne jeg se, at der ikke var nok til de sidste 50 - og måtte derfor pille kanten op og lave en alternativ aflukning.
Det tog skam også kun et par timer, hver gang jeg skulle lukke de 605 masker af med modificeret elastisk "1 vrang - flyt maskerne tilbage på venstre pind - 2 vrang sammen"-afslutning...  

Klokken var derfor temmelig mange, da jeg var færdig - og kunne konstatere, at den alternative aflukning efterlod mig med 145 cm. garn i overskud!

Men nu er enderne hæftet, sjalet er vasket og spændt ud på gæstesengen i kælderen med noget, der minder om en halv million nåle. Andreas synes det ligner en vampyrflagermus.

Yep... Det er mine tæer... Måtte i højden, for at kunne forevige det hele i et billede 


Det sjal har været en ren besættelse. Særligt kanten med sine 551 perler og en slat Nupps (så få, at det var overskueligt for en Nupps-hader).  Ikke det teknisk letteste sjal at strikke - men bestemt en udfordring.

Elendigt billede, men det giver da et indtryk af antallet af perler...

Der kommer (selvfølgelig) flere billeder af sjalet, når det engang er tørt og kan komme ud i dagslys.

Men hvad skal jeg så kaste mig over...   Ud over min Arwen-cardigan, som nu kun mangler hætten. (Jeg må altså have gang i mere end en ting af gangen...)
Tror det må blive en af de mange UFO'er, der kommer frem i lyset.  Har efterhånden lidt svært ved at huske, hvad der egentlig ligger i gemmerne.
En "Mig", der endte i kurven, da jeg manglede garn... Men mere garn er indkøbt, så der er ingen undskyldning for at den henslæber sit liv i skyggen.
Der er også et hæklet tæppe til Emilie, som mangler en del firkanter...
En stribet taske...
En poncho...

Men der er jo også et par sjaler i min kø på Ravelry...

16 kommentarer:

 1. Hvor er det super flot. Perler i strik er bare så flot og elegant.

  SvarSlet
 2. Flot sjal..og den form for aflukning må jeg vist prøve næste gang, for selv om jeg går en pindestr. op, bliver kanten ofte lidt stram...har du mon andre aflukningsfif? :)
  Jeg smiler godt nok også stort over dit forrige indlæg :) i går var jeg ramt af OCKD ...mit sjal skulle bare være færdigt!

  SvarSlet
 3. Det er så smukt, det sjal, og du har strikket det i en flot farve.
  Godt, at du fandt en løsning på garnmanglen.
  Held og lykke med det næste projekt.

  SvarSlet
 4. Super smukt... glæder mig til at se det uden alle nålene.

  SvarSlet
 5. wow jeg bøjer mig i støvet! hvor er det flot! Jeg tror jeg må se at finde ud af hvordan man putter perler på, hold da op det er flot!

  SvarSlet
 6. Nøj hvor er det bare smukt :)
  KH Micha

  SvarSlet
 7. Jamen du skal da igang med endnu et spændende lace projekt. Kig på Ravelry og søg i opskrifter og skriv: EZ 100th anniversary. Så kommer der 6 smukke sjaler. 3 i hele cirkler og 3 i halve.
  Det bliver mit næste projekt og jeg glæder mig, men skal lige have mig bestemt for hvilken jeg skal lave - og det er svært.
  Dorte

  SvarSlet
 8. Hvor er det flot. Har selv printet det ud og overvejet det, men det er vist et ikke socialt strikketøj tror jeg, altså hvor man skal tælle hele tiden og ikke kan snakke, har jeg ret?
  Men superflot ser det ud udspændt, de meget mønstrede sjaler har nu noget helt specielt over sig.
  Tillykke med færdiggørelsen.

  SvarSlet
 9. Smukt, smukt sjal. Æv med garnmangel, det er bare så trælst.

  SvarSlet
 10. Hvor er det fint, og med tilpas mange mønsterændringer til, at jeg godt kan forstå det er gået så stærkt... skal lige se hvordan næste del ender... :)

  SvarSlet
 11. Uf, jeg har også prøvet at være alternativ med en sølvbryllupsgave, hvor der var for lidt garne til aflukningen. må sige du har klaret det flot, glæder mig til at se flere billeder.

  SvarSlet
 12. Det er da bare det smukkeste sjal jeg længe har set! Hvis du mangler inspiration, så tjek "mere feminin strik" af Lene Holm Samsøe, der er godt nok mange ting til min to do-liste deri :-)

  SvarSlet
 13. Nydeleg sjal! Og eit imponerende arbeid!! Sukk...

  SvarSlet
 14. Wauw... det er altså flot det sjal! Og sikke en masse perler!

  Jeg kan ikke rigtig få min hjerne til at fatt at du kun har gang i en mere ting, dvs. indtil jeg læste det stykke om UFO'er, for så blev jeg lidt mere rolig ;)

  Du kunne jo også strikke et edderkoppehus til Gerda Gasmester...

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz