mandag den 13. juni 2011

Jamen-eh... Yay... Tak...

Strikkehygge i godt selskab. Kaffe. Solskin.

Overraskelse...
Jubel...
Glæde...


Jeg har stadig ikke fået hænderne helt ned over mine oplevelser i går, hvor jeg deltog i WWKIP i Kongens Have - sammen med en hel masse andre entusiastiske strikkere - og enkelte hæklere...


Omkring 80 var vi samlet på plænen, hvilket i sig selv var en fantastisk oplevelse. Solen skinnede, der blev snakket - og kigget på andre strikkeres fantastiske strik-projekter.


Slavi havde udskrevet en lille konkurrence. "Tag en af dine ynglings færdige projekter, så laver vi en lille udstilling. Den vildeste, sjoveste og mest spændende vil få en lille præmie fra by Slavi!"

"Ha!", tænkte jeg. "Jeg slæber da min strikkede cykel med.  Mere tosset bliver det ikke..."


- og så var det lige, at jeg blev blæst bagover!  For så mange positive kommentarer havde jeg slet, slet ikke regnet med at få for min tossede cykel.
- og det blev "værre" endnu - for det endte simpelthen med, at jeg vandt den udskrevne konkurrence... og kunne gå hjem med hovedpræmien fra By Slavi...
Tro mig!  Det havde jeg altså ikke regnet med.  Ikke når man ser, hvad min yarnbombede cykel var "oppe imod"...

Alle billederne i det følgende er lånt på Ravelry. Sig til, hvis jeg skal fjerne dem!

Det stykke strik, som jeg "stemte på" var Nienna's (uden blog) "Galadriels dream" (link til projektet på Ravelry her) - et imponerende stykke lace med så mange perler, at jeg slet ikke kan forestille mig, hvor mange timer det har taget at strikke det.  Måske finder jeg ud af det, for jeg er simpelthen nødt til at prøve at strikke mig sådan et.


Blandt mine favoritter var også denne smukke Bohus sweater strikket på pind 2 (!) af Karin Mantefors fra Malmö med bloggen "Karin's Chamber"


Den smukke Flower Power Jakke strikket af Dorte med bloggen "Dottelot"


- og et smukt, råhvidt påfuglesjal, som jeg ikke er sikker på, hvem havde strikket. Billedet herunder er derfor fra mønstersiden på Ravelry.  Pretty as a Peacock designet af Jae Koscierzynski.  Helt klart også på min projektliste.Set i forhold til disse projekter er det da lidt vanvittigt, at min strikkede havelåge kan vinde førstepræmien (Pinlig-smiley!)


Det føles lidt som at vinde VM i kunstskøjteløb udelukkende med høje point for kunstnerisk udførelse - og uden at nogen har opdaget, at man ingen point har fået for teknisk udførelse...

Men glad er jeg altså alligevel. Og jeg er bestemt også glad for præmien...  5 bundter Silky Merino fra Malabrigo i farven Blackberry - doneret af Slavi.


Hey... kig nu lige forbi hans netbutik, ik'?  Men pas på, for han importerer kun lækker-lækkert garn, som du ikke kan købe andre steder i DK... og det er meget let at blive fristet!

Tusind tak for en dejlig eftermiddag i Kongens Have.

:o)

12 kommentarer:

 1. Tillykke
  Hvor er din cykel flot. Så mange strikkende damer samlet, det er skønt.
  God dag

  SvarSlet
 2. Tillykke; Jeg ville også ha stemt på din cykel hvis jeg havde været der..Den er da bare superflot..

  SvarSlet
 3. Jeg synes, at din cykel er skøn! Og MEGET speciel! Det er da derfor, den vandt. :-)

  SvarSlet
 4. Det kan da godt være du ikke synes der er meget teknik over din cykel - men ideen, den kan ingen tage fra dig og jeg er sikker på det har spillet en stor rolle :)
  Det lyder som en dejlig dag, jeg havde faktisk overvejet, men kunne slet ikke overskue... måske næste år :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med sejren ;0)

  SvarSlet
 6. Det kan godt være, at teknikken ikke er i top, men originaliteten og glæden og humørafsmitningen, de er!
  Tillykke med den absolut fortjente sejr!

  SvarSlet
 7. ... bliver lige nødt til at tilføje, at teknikken selvfølgelig også er i top i ret/glat/blomsterstrikning. Det er bare andre teknikker end lace/bohus/flerfarve osv. ;)

  SvarSlet
 8. Hvor ser den skønt ud med alle de strikke glade mennesker. Havde jeg været der havde jeg altså også stemt på din cykel
  ha en dejlig dag

  SvarSlet
 9. Den cykel er bare så lækker.
  Og sikke et skønt skue med de mange strikkende damer:)

  SvarSlet
 10. Hold fast det arrangement gad jeg godt at have været med til. Det ser super hyggeligt ud - og tænk at være i selskab med andre med samme passion....

  SvarSlet
 11. Aj, hvor ser det hyggeligt ud - der ville jeg gerne have været med. Var i en anden park til fødselsdag... og tillykke med præmien :-)

  SvarSlet
 12. Det var da helt fortjent, at din skønne cykel vant - man skal belønne kreativitet og tossede idéer :-) Vi andre har jo "bare" fulgt et mønster - jeg synes det var fedt at strikke flowerpowerfrakken efter Christel Seyfarths opskrift, men nu hvor jeg er fortrolig med teknikken er det altså endnu mere fedt at være igang med sjalet efter eget mønster :-)
  Og selvfølgelig må du låne mit foto, når du spørger så pænt

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz