fredag den 10. december 2010

Imponeret

En gang imellem falder man altså lige over noget, som er helt specielt imponerende.
I dag var det Klidmosters peberkagehus, som jeg fandt frem til via Baduts jule-love-link-kalender.

Nøøj, hvor er det fint - og jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget arbejde det ville kræve at gøre det efter...

Jeg har efterhånden set flere peberkagehuse rundt omkring i Bloglandia - og næste år tror jeg helt sikkert, at jeg skal prøve at bygge mig et hus. Men helt så fint som Klidmosters bliver det ikke.

I dag har jeg til gengæld lavet dej til peberkager efter Sif Støbejernskasserolles opskrift, så i morgen skal ungerne og jeg lege peberkagebagere. Det bliver dog mest i form af hjerter, grise, træer og stjerner, eller hvad vi ellers har af udstiksforme.  Huse bliver det nok ikke til i år. Selv om jeg er fristet...

- og så fandt jeg også en fantastisk sød lille kat på Klidmosters blog. Dens legesyge lillebror er derfor flyttet ind i min sidebar. Den ligner Pelle "Pelsen" en lille smule - og den får mig til at smile...

3 kommentarer:

 1. God fornøjelse med peberkagebagningen!

  Så lige hos Beads by Laura at du har vundet hendes super-lækre perler. Kæmpe tillykke og er kun lidt (meget) misundelig;-)

  God weekend!

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dine søde ord - jeg er meget glad for at du kan lide mit peberkagehus :-)

  Hvis man bare er lidt omhyggelig med at skære delene ud og retter det til på bagepladen er det noget nemmere at samle huset. Og brug for guds skyld royal icing til at samle med i stedet for karamel!

  Pøj pøj med projektet :-)

  Glad julehilsen
  Malou

  SvarSlet
 3. Det er et af de fineste huse jeg har set og jeg ved godt at jeg aldrig ville få samlet et lige så fint. Alligevel har jeg bare helt vildt meget lyst til at prøve at lave bare en ydmyg lille nissehytte. Tror du man kan gøre den slags i januar? Eller er det lidt kikset??? Nå jammen så må det jo blive et kiksehus i stedet.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz