søndag den 12. september 2010

Flyvende weekend

Som første weekend i september blev også anden weekend tilbragt i Jylland.

Hvilket igen vil sige, at en stor del af weekenden blev tilbragt i bilen på vej til og fra Jylland.
Godt jeg har fundet ud af, at jeg kan strikke i bilen uden at blive køresyg.

I sidste weekend var det Nordjylland og Herr Putz' fødselsdag, der kaldte - i denne weekend var det det sydlige Jylland og en weekend med Gemalens jydske aner.
Vi tilbragte weekenden i en lejet spejderhytte i Terp ved Bramming - nær Esbjerg. "Kun" ca. 4 timers kørsel og en Storebæltsbro væk.Spejderhytten lå omgivet af den mest fantastiske troldeskov (som sikkert ville være pænt uhyggelig at gå tur i ved skumringstid) og store grønne arealer med masser af plads til at udfolde sig på.

Andreas fandt hurtigt sit yndlingssted: "Det gule bjerg", som han kaldte det - nogle sandede bakker i skoven, som jo simpelthen indbød til at sprede vingerne og tage en flyvetur...Ah... Frihed.

:o)

Næste weekend skal vi IKKE til Jylland. Til gengæld skal vi holde børnefødselsdag for Emilie og intivationerne (Det er et meget svært ord, når først det er blevet "lagret" forkert i hukommelsen) er skrevet og skal deles ud i morgen.
Så er hun vist også blevet fejret - for der blev også holdt fødselsdag i weekenden.Husk at det er næste weekend vinderne i min lille fejrings give-away trækkes. Du kan deltage ved at lægge en kommentar lige her.

1 kommentar:

  1. Ah, dejligt med det gule bjerg :D Skønne billeder!

    Klem fra
    mette

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz