torsdag den 30. september 2010

Armbånd til Tante Bodil

Actionpakket weekend - eller noget. Efter to dage på perlekursus med indlagt overnatning i mikroskopisk campinghytte drog vi længere nordpå. Til et opvarmet hus med indbygget toilet - og en omgang familiehygge for at fejre Far i Nord's 65 års fødselsdag.

Dagen efter skulle vi tilmed tidligt op - og afsted til Brunch på Rold Storkro.
Tante Bodil blev nemlig 60 og havde inviteret. Skøn, skøn dag med brunch, fodring af rådyr, gåtur i området - og ikke mindst guidet rundvisning i Tingbæk Kalkminer og Skillingsbæk Naturskole.
Og efterfølgende kaffe på Rold Storkro med RIGTIG chokolade med flødeskum til RIGTIGE boller med tandsmør og den RIGTIGE, gammeldaws lagkage med creme. Som Bedste lavede det.

Og kameraet kom selvfølgelig ikke med, så vil du se, så må du prøve det selv: Tag en tur til Rold Skov. Jeg kunne godt bruge en (børnefri) weekend med gåture i bunker af visne blade og gammeldaws mad.

Lige siden invitationen kom dumpende ned i postkassen, har jeg haft travlt med at lave limegrønne, sorte og hvide perler.

Niecerne og Nevøen ville nemlig gerne give Tanten et hjemmelavet perlearmbånd - for Tante Bodil er "typen", der sætter pris på kunsthåndværk og gerne selv giver glaskunst væk. Hun har tilmed været på Fusing-kursus et par gange, og selv leget med smeltet glas.

Så jeg øvede mig. Lavede en hel masse perler - og købte ind i Panduro i den helt store stil, for sådan et armbånd kan jo ikke bare være perler, eller hva'?

Nå... men her er så det færdige resultat, desværre fotograferet i kunstigt lys, da det var RIGTIGT efterårsvejr, da det skulle foreviges.Jeg tror, at hun blev rigtigt glad for det.

... og nu har jeg så en hel masse limegrømme, sorte og hvide perler i overskud.


Gad vide, hvad de ender med at blive til?

;o)

6 kommentarer:

 1. Hun vil da fryde sig hver eneste gang, hun får det armbånd på - jeg ved jeg ville :)

  SvarSlet
 2. Ja, ja... Vent du bare, Pernille ;)

  KH Karina

  SvarSlet
 3. Hold da fast, hvor er det armbånd flot. Er sikker på hun er vildt glad for det!

  SvarSlet
 4. Kææææft hvor er de bare nogle flotte perler! Du er altså skrap til det der Karina. God bedring med den obligatoriske efterårsforkølelse.

  SvarSlet
 5. Nogle af dem måtte da gerne blive til en halskæde til mig :)

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor er armbåndet flot...
  Hvis du virkelig ikke aner, hvad du skal bruge øve-perlerne på, så er der vist masser af gave-idéer her i kommentarerne?

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz