torsdag den 22. april 2010

Muffins til aftensmad


Ind imellem hopper vi over der hvor gærdet er aller lavest...


;o)
Meeeen... Før I melder mig til de sociale myndigheder for grov vanrøgt... så vil jeg lige have lov til at sige, at disse muffins altså er ernæringsmæssigt helt i orden - også som aftensmad.
Og så er det tilmed en fantastisk måde at få børn til at spise grøntsager på. Pludselig kunne både porre, forårsløg, gulerødder og ærter spises - og sammen med ris og skinketern var det dét, der udgjorde fyldet i disse muffins.
Dem med chokolade gemmer vi til weekenden
;o)

8 kommentarer:

  1. Så let slipper du jo ikke. Det havde du nok regnet ud ;o) Vi skal jo have en opskrift!
    Klem fra
    mette

    SvarSlet
  2. Ja for pokker! Den opskrift må jeg have. Kan de mon både spises lune og kolde? Så kunne de evt bruges til mellemmåltid.
    /Signe

    SvarSlet
  3. Den slags er ikke bare sunde, de smager også godt! Jeg bager jævnligt en stor portion og smider (resterne) i fryseren. Så har vi noget lækkert til madpakkerne ind i mellem :-)

    SvarSlet
  4. Sikke en sød (sund) ide.

    SvarSlet
  5. OPPSKRIFT!!!

    Dei ser jo supersunne ut, og mine små syns at muffins er toppen av lykke... God kombinasjon!

    SvarSlet
  6. Mmmm - der blev jeg lige sulten. Vil du dele opskriften med os?

    SvarSlet
  7. helle nielsen23 april, 2010

    Jeg istemmer - opskift, opskift!!!!

    Ha´ en god weekend
    Hilsen Helle

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz