lørdag den 24. oktober 2009

Stoflig lørdag

I dag tog jeg for første gang siden jeg flyttede til Sjælland i 1993 til Stof og Stil i Roskilde - og så er jeg nødt til at spørge mig selv, hvordan jeg dog har kunnet leve uden Stof og Stil i så mange år?
Helt tilbage i 1992/1993, da jeg boede i Herning, handlede jeg rigtigt meget stof i "Peters Resthal", som var navnet dengang, og jeg elskede stedet - men jeg har klaret mig med "Stof 2000" siden, da det lå lige i nærheden...

Stof og Stil har udviklet sig ganske meget siden sidst!
Jeg tabte i hvert fald næsten underkæben, da jeg så, at der var både legerum og cafe(teria) i Stof og Stil i Roskilde. Familie-parkering kunne vi også kalde det, for det var i hvert fald hertil Gemalen fortrak med Andreas og Emilie så snart vi var kommet inden for døren :o)

Well... det tog altså tidspresset lidt af Frau Putz - og jeg fik handlet ind til et par "projekter"... Projekter af boligmæssig karakter forestiller jeg mig. Jeg har nogle ideer - og der kommer forhåbentlig snart billeder her på bloggen.

Auberginefarvet uldfilt til venstre og sort til højre, forskellige slags mønstret stof, bånd og velcrobånd...... og på hjemvejen faldt vi lige indenfor hos IKEA, hvor der kom lidt mere stof i posen
(sammen med røgalarmer, ekstra bestik, nye hverdagsglas, servietter, lavenergipærer og alt det andet, der har det med at hoppe ned i indkøbsposen, når man kommer i den butik. Vi undgik dog 1. salen med juletingene :o) for ellers var vi nok ikke kommet hjem!)


Og når man "leger" kan man være helt sikker på at få selskab af husets mest nysgerrige beboer, Darcy! (Som valgte den sorte "bunke"... Gad vide om han kunne se, at han matchede farvemæssigt der?)

:o)

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud med al det stof du har købt! Jeg er helt misundelig! -Og jeg er ret imponeret over at du kunne gå udenom juleafd i Ikea - det er jeg ikke sikker på jeg ville have kunnet.

  SvarSlet
 2. Du har helt ret, de har de skønneste stoffer i Stof og Stil..
  Det svært ikke at lade sig friste..

  SvarSlet
 3. Uh, Stof & Stil i Roskilde er FORFÆRDELIG.... fristende!

  Derfor jeg kun tager derud 1-2 gange om året - jeg kender jo mig selv!

  For år tilbage hed den jo også Peters Restsalg. En veninde introducerede mig for butikken tilbage i 90'erne og jeg var hooked med det samme.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz