lørdag den 20. juni 2009

Cirkusprinsessen

Som af slutning på første skoleår havde alle børnehaveklasserne lavet en cirkusforestilling, som blev vist for forældre og søskende torsdag aften (og for resten af indskolingen om fredagen).

Der var masser af publikum - hele vejen rundt om "manegen".
Ungerne havde øvet i lang tid - og der var MANGE forskellige, fine indslag, bl.a. akrobater, linedansere, fodboldjonglører, klovne, breakdancere og trampolinspringere.
Emilie var en del af "Sæbeboblerne" - og hold da op, hvor de kunne lave bobler!
Her er det "små" bobler med piberenser.

Emilie var MEGET koncentreret. Hun havde været en smule nervøs for den store præmiere, men klarede det hele så flot.


Efter piberenser-boblerne gik de over til at trække enorme sæbebobler vha. snor. Her hænger en af Emilies sæbebobler i venstre side af billedet.


Det var vildt imponerende!

Ind imellem lykkedes det ikke at få sæbeboblen til at hænge, og så var der i stedet en masse sæbeklatter i luften :o)

Emilie havde ikke fået øje på os under sæbebobleindslaget, men da de kom tilbage for at vinke farvel ved den store finale, fik hun pludselig øje på os, og så kom smilet frem.


Efter forestillingen var der fællesspisning i klassen. Hver familie havde medbragt en ret til en enorm, fælles buffet - og efterfølgende var der en mere "officiel" afslutning med de tre "lærere", som har stået for indslusningen til skolelivet for eleverne i 0.A.

Jeg havde købt gaver til lærerne (Lysestager og vaser fra Marie Sohl) - og ville supplere med lidt blomster til vasen :o)
Frau Putz måtte derfor i denne anledning lavet en lille blomsterraid efter pæoner i nabohaven.
Haven har stået forladt i snart et år, og er efterhånden totalt tilgroet. Sørgeligt, for den var tidligere så velholdt. Jeg håber der snart kommer nye ejere, som kan få glæde af de fine blomster... Men nu var det klassens lærere, der fik lidt af goderne.

Her står de tre buketter samlet i en kande på køkkenbordet.
Pæoner, svagt lyserøde, engelske roser (Fra vores egen have. Det gjorde næsten ondt at klippe dem af :o) men det pyntede på buketterne), salvie og skvalderkålsblomster... (Ja. Skvalderkål!)

Emilies børnehaveklasseleder fortalte et fint eventyr om, hvordan 25 prinser og prinsesser var kommet godt ind i alle de ritualer, man skal kunne for at begå sig ved hoffet blandt alle de andre prinser og prinsesser - og hvordan man skal passe på ikke at gøre hofdamerne sure :o)

Det var en meget sød historie.

Og Andreas var skam også fin i dagens anledning. Sådan et "Lynet McQueen"-rødt hår vækker altså opmærksomhed...Alt i alt en meget fin afslutning på Emilies første skoleår.

1 kommentar:

 1. Det var da en fin afslutning på Emmas første år, der må have været nerver på inden den sæbebobbel optræden.

  Det var da godt at du plukkede i nabohaven, det er blevet en smuk butket.

  Man må sige at det røde hår lyser op :)
  Kan du have en dejlig aften.

  Knus

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz