mandag den 13. oktober 2008

UHA! Garnfeber!

Advarsel! Frau Putz er igen (!) blevet ramt af garnfeber. Det er en almindelig feber, der er i familie med japansk hjernehindebetændelse, og som særligt rammer folk, der strikker eller hækler.
Den giver sig udslag i gentagen, uhæmmet trang til indkøb af garn i specielle kvaliteter - og resulterer til tider i u-udtømmelige lagre af garn i diverse af husets rum.
Sammen med Frau Putz stofmisbrug resulterer dette i uoverskuelige mængder af poser, hvorfor folk med denne sygdom ofte forveksles med posedamer!


Nå, men Frau Putz var altså liiiiige forbi garnbutikken i centeret i torsdags. Måtte liiiige købe noget garn til filtede sutsko i clogs-facon, som var fundet på nettet. Strikkeopskrift blev dog ikke fundet, så blogger med de fede sutsko blev kontaktet pr. mail, og hun har været så sød at love at forsøge at finde frem til mønsteret til Frau Putz. Tak, Sofen.
Indtil videre har Frau Putz dog kun garnet. Den mørke er altså også lilla, selv om den ser blå ud på billedet.


Lørdag var familien Putz så i Bilka...

Ak og ve!

Der brød garnfeberen igen ud i lys lue, da hun faldt over dette garn...

... som simpelthen måtte medbringes hjem til trøje/vest til Putz-ungerne. 3 nøgler Multi-blå til Prinsen og 4 nøgler multi-pink til Prinsessen.

Det blev lynhurtigt forvandlet til dette:

... som er en vest til Prinsessen og det meste af en sweater til Prinsen.

Det hele blev lige knaldet af på pind 12 i pauserne mellem flise-skæreriet.

26 masker til bagstykket til Prinsessen og 20 til Prinsen - så det tager altså ikke lang tid at strikke en pind. Nu skal det bare monteres (Øv, hvor Frau Putz HADER den del af strikkearbejdet!) - og så er dette garn ikke længere garn, men tøj!

Og så har Frau Putz jo endnu en undskyldning for at købe garn, næste gang garnfeberen rammer!

1 kommentar:

  1. Uha... jeg har også en masse poser, men det er nu mest små rester. Et nøgle her, halvandet nøgle der. Og der er ikke sk.. der passer sammen. For resterne er jo det sidst man tænker på, når man liiiige kommer til at købe noget fancy garn. Så hvis du mangler en små rester mohair i tossede farver, så siger du bare til!
    Papmache-tip: tag større stykker (halve avissider) og vrid dem op i lim, så går det altså hurtigere, måske ikke helt så glat og fint, men meget meget hurtigere!
    knus Kath (over halvvejs med hæklet pigetrøje str.2 år)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz