mandag den 13. oktober 2008

Efterårsferie med børn

Åh... og så var det jo, at Frau Putz mente, at hun skulle lave noget sammen med børnene...
"Hvad med at lave papmache?"
Så kunne de små Putz-unger selv bestemme, om de ville have en mus, en gris eller en gravhund, f.eks. Vild begejstring.
Begejstringen holdt imens ballonerne blev pustet op, tapetklisteren blev blandet og avis nr. 1 blev revet i små stykker.
Så dyppede Frau Putz fingrene i klisteren og viste de glade Putz-unger, hvordan de skulle indpakke hele ballonen (Og den var med vilje ikke pustet op i særlig stor størrelse) - hvorefter der lød "Aaaad!" og "Hvor KLAMT" omkring køkkenbordet...
Efter ca. 10 minutter havde ungerne fået rigeligt papmache for hele efterårsferien, og Frau Putz måtte egenhændigt klistre resten af papiret på selv.

Det værste er næsten, at de jo slet ikke er færdige. Frau Putz har nok klistret 3-4 lag papir på (Man skal jo være optimistisk. Realistisk er det snarere 2-3 lag, max.) og de skal vel have ca. 10-15 lag for at blive stabile nok til at holde til ungernes leg. Og så skal de have fødder, snuder, ører osv.

WHAT HAVE I DONE ????

Imens mor sad og klistrede legede ungerne... Der blev "repareret biler", eller som Andreas ynder at sige "Batterieret". Ja-ja... hvem kan fortænke ham i denne lille fortalelse. Det er jo faktisk ofte flade batterier, der er skyld i, at hans legetøj ikke helt fungerer :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz