torsdag den 5. april 2012

Det' pinedød hårdt at holde fri...

... i hvert fald når man tilbringer fridagene med en spade i hånden eller på anden vis er i gang med at bygge et hjem til de 4 nye familiemedlemmer, som forhåbentlig snart skraber og klukker (og lægger æg) i familien Putz' have.  Årets store projekt i haven.

For ganske kort tid siden så der sådan ud i haven...  Et legehus og en sandkasse...


Nu er der blot efterladt lidt rod i det hjørne.   Planen er at plante nogle træer med skyggetålende planter under, så vi kan få en lille lund.


I den anden ende af haven groede et meget skævt blommetræ i skyggen af æbletræet...  og hindbærrene havde overtaget det smårådne højbed...Men nu er blommetræet fældet og hindbærrene flyttet...
... og legehuset er takket være hjælp fra 4 stærke mænd flyttet og på vej til at blive konverteret til hønsehus...... og en hønsegård skyder op. Omkrandset af fliser gravet ned på højkant, så en evt. ræv på gennemrejse ikke sådan lige kan grave sig vej ind til de lækre pyller...Til gengæld har mine arme og min ryg endnu ikke helt vænnet sig til have- og gravearbejde, så det er vist meget godt, at vi får påskegæster i morgen.

:o)

4 kommentarer:

 1. Åh ja, det kan være hårdt med fysisk arbejde, når man ikke er vant til det. Kender det kun alt for godt... ;-) Men det er da en skøn idé med have-høns - det skal I nok blive glade for...

  God påske!

  SvarSlet
 2. Glæd jer ! Det er SÅ skønt at have høns i haven :)

  SvarSlet
 3. hæ hæ, putzehøner ;) Det bliver da spændende med dem. Men jo, omlægning i haven mange dage i træk kan jo tære på kræfterne. Husk nu at snuppe en pind strik ind i mellem for at hvile lidt ;)

  SvarSlet
 4. Og det bliver bare saa skoent med friske aeg.Tillykke.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz