mandag den 13. februar 2012

Fastelavn over lave gærder

Ind imellem springer alle vel over, hvor gærderne er lave - og det er vel egentlig OK, så længe man ikke lander i leret mudder på den anden side...

Fastelavn kom tidligt i år - for i skolen slår de katten af tønden den sidste skoledag før vinterferien.
Vi måtte derfor i al hast ("Nå for søren... er det nu fastelavn... igen... Ups da...  Det kommer bag på mig - igen...")  finde på udklædning til ungerne - så torsdag kort før lukketid gik turen til Legekæden. Ikke noget med sjove, kreative gør-det-selv-løsninger her - og jeg er helt sikker på, at mine unger var lykkelige for den beslutning.  Sidste år var Emilie "Madam Skrald" - og har lige siden talt om, hvordan hun blev drillet af nogle af skolens drenge med at hun "lugtede af skrald" o.lign.   (Godmodige drillerier, forsøger hendes mor at indvende, men forgæves...)


Så i år blev der KØBT kostume - og det eneste vi skulle nå var derfor at lægge en troværdig klovne-makeup tidligt fredag morgen.
Rigtig klovne-postkasserød læbestift var dog ikke til at købe for menneskepenge i centeret, så hun måtte nøjes med en mere afdæmpet nuance fra den hjemlige beholdning.  Til gengæld fandt vi flydende eyeliner både i koboltblå perlemor og skriggrøn glimmer-version, så der kunne trylles en troværdig klovn frem - ... og med den vinterbleghed hun og resten af familien lægger for dagen behøvede vi ikke den skrækkelige, hvide sminke   ;o)


Andreas var en ud af 24 røde ninjakæmpere (Emilie talte dem)...  og et kort øjeblik var jeg nervøs for, om Gemalen mon havde hentet den rigtige dreng på fritidshjemmet, for han havde nemlig stadig hele outfittet på, da han kom hjem   ;o)Men Hey...  det aller bedste er næsten, at jeg er totalt foran med fastelavnskostumerne til den årlige tøndeslagning i haven, når vi rammer søndag...  I hvert fald ungernes. De voksnes kostumer plejer så også at være ret så improviserede-i-sidste-sekund-prægede...  og sidste år... jeg var egentlig ikke rigtigt klædt ud, vel?

:o)

4 kommentarer:

 1. Sikke en fiiiiin klovn :-)

  SvarSlet
 2. de er da totalt ukendelige :))) Herligt herligt

  SvarSlet
 3. Fine, glade børn er jo et hit, og så er det da ligemeget om kostumerne er hjemmelavede eller ej.
  Ninjaer er åbenbart populære i år... er det mon Lego Ninjagos, der har sat et præg?

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz