torsdag den 10. marts 2011

Sørøver-ar

Jeg har i dag tilbragt omkring 3 timer på skadestuen sammen med Andreas.

Børnehaven ringede, at han havde fået en flænge i hovedbunden, som de mente skulle sys. Andreas var på vej i en taxa fra det yderste Amager til Skadestuen sammen med en pædagogmedhjælper - og jeg fulgte efter og fandt ham fattet og rolig, med en 3 cm. gabende og blødende flænge i hovedet. Måske meget godt, at man ikke kan se sig selv i nakken  
;o)

Efter den sædvanlige skadestue-ventetid kom vi endelig ind på en stue, hvor han klarede det så flot. Tror næsten, at jeg græd mere, da han blev bedøvet end han selv gjorde...  og han var bare så sej, da han blev syet sammen. 5 sting og nu har han noget der grangiveligt ligner et stort sørøver-sår i hovedbunden.

Efter hjemkomsten har 2 af vennerne fra børnehaven ringet for at høre til ham. De har været meget bekymrede for ham - og det har sikkert også set voldsomt ud. Han selv tager det hele i stiv arm - og i morgen tager vi forbi børnehaven for at sige hej, så de kan få lejlighed til at se, at han har det fint.

Så galt kan det gå, når man leger tagfat med sin bedste ven - og på vej ud fra et gemmested knalder hovedet op i kanten af et bord...

Avs!

5 kommentarer:

 1. How awful to get hurt. Poor Andreas. I hope he will recover soon and be able to play back in school. I am sure you were terrified to watch him in that situation. Get better soon.
  xoxo.

  SvarSlet
 2. Avs - godt han er en tapper sørøver. Og hvor sødt de små venner har ringet :)

  SvarSlet
 3. Det skal vist ske :)
  Skønt han kunne tage det i stiv arm.

  SvarSlet
 4. De er sgu så seje de små.Det er os mødre der er kyllingerne når det gælder vores kære små.
  Det er ikke mange måneder siden jeg var samme mølle igennem med Victor. Han sagde ikke et ord og jeg sad med hovedet mellem benene, da jeg var ved at besvime over de syede ham.
  Håber han får en rolig nat.

  SvarSlet
 5. Årh, god bedring til den bette...

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz