søndag den 6. marts 2011

Shabby Chic no more

Vupti. En måned før det egentlig var planen kom Demolition Man lige op i Gemalen - og hurtigere end jeg næsten kunne tænke "brækjern" havde han fjernet store dele af det gamle skur.


Shabby Chic i sin yderlighed - pilråddent og upraktisk hvis man så lidt mere realistisk på det.  Det gamle skur har stået på grunden lææænge før huset blev bygget i 1952. Bygget af genbrugsmaterialer (med en stor overvægt af gamle sildekasser) har det øjensynligt været brugt som kolonihave- eller sommerhus i en periode - at dømme efter de laser af blomstrede gardiner, vi engang fandt bag den plade, der var sømmet op foran det store vindue i gavlen.

Det vindue, som Robert nu tydeligvis ikke kan forstå, at man bare sådan kan spankulere ind og ud af, som man lyster.


Så længe det nu varer, for jeg tipper på, at der ikke går mange timer, før det sidste også ligger i en smårodet bunke og venter på at blive fjernet, næste gang der er indsamling af "storskrald" her i området.


Nyt skur er der lovet byggehjælp til engang i påsken. Chefarkitekten er sat på sagen...  Nu håber vi bare, at hun kan blive enig med bygningshåndværkerne om udførelsen...

;o)

2 kommentarer:

 1. Smukt forfald. Ærgerligt det ikke kunne bestå.

  Glædelig mandag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Ægte Shabby Chic, ja - men også efterhånden farligt at bevæge sig ind i. Det var begyndt at rive sig selv ned...
  Vi har dog bevaret enkelte af de gamle vinduer - måske kan de bruges til et eller andet hyggeligt ;)

  ~ Karina

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz