søndag den 30. november 2008

Sikke en dejlig dag!

Yngste medlem af Familien Putz fyldte 3 år d. 21. november.

Nu er Andreas jo det medlem i familien der vågner FØRST - uanset hvad. Derfor vækkede han selv mor - før vækkeuret - og så giv vi sammen ind og vækkede Emilie, så vi kunne synge fødselsdagssang for ham og han kunne få sine gaver. Lidt vendt på hovedet, men meget værdsat alligevel.

Andreas er lige begyndt i børnehave, og efter så kort tid mente Frau Putz, at det måske ville være sjovere for ham, hvis det blev de "gamle" legekammerater og de elskede dagplejere, der kom og fejrede ham.

Så han fik besøg af tidligere dagplejer Kirsten og tidligere gæstedagplejer Birthe - og alle deres børn.

Det var en skøn formiddag, hvor der blev spist chokolademuffins (Med glasur og drys, som fødselaren selv havde puttet på) - og leget til den store guldmedalje.

Frau Putz var desværre så optaget, at hun helt glemte at tage billeder (Skam få dig!) - men det var en skøn fødselsdagsfest, og han fik mange fine gaver af gæsterne.

Om eftermiddagen kom Farmor og Farfar forbi til varm cacao, lagkager, flere muffins og flere gaver - og de fik skam også aftensmad og kaffe til sidst. Super hyggeligt - og Farmor har taget billeder, men de er desværre ikke digitale - og kan derfor ikke lægges på bloggen!
Til gengæld kan I se et par billeder af en glad Andreas her.
Og se: "Den hedder Hundehvalp" - og er Andreas' yndlingsven.
Det er skønt at blive 3 år.
Selv om han hver gang han blev spurgt "Hvor gammel bliver du?" svarede med stor overbevisning: "Fire år!".

Ja, man er vel utålmodig i den alder :o)

Om mandagen havde han så bamsekage med i børnehaven, så han blev også fejret dernede - og weekenden efter var der fejring med Jyderne, nemlig Mormor og Morfar, Moster Louise, Onkel Dennis og de to kusiner - og flere gaver. Og endnu en lagkage.
Og kameraet kom frem og forevigede, hvordan der blev pustet 3 lys ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz