Langtidsstegte rodfrugter i pakke. Nemt og fantastisk lækkert
Læg lange stykker bagepapir på kryds i bunden af en bradepande. De skal være mere end dobbelt så lange som bradepanden, så de kan foldes omkring indholdet.
Læg blandede rodfrugter og andet godt i bradepanden.
Der kan f.eks. anvendes kartofler, gulerødder, rødbeder, selleri, sweet potatoes, jordskokker, pastinakker, æbler, løg, porrer og hvidløg (Hele eller halve fed). Alt skrælles/renses og skæres i grove stykker.
Denne blanding krydres med salt, peber og hele kviste timian - og overhældes med olivenolie.
Fordel bacon i mindre stykker over, hæld lidt vand eller rødvin ved - og læg en KLUMP kød ned i pakken. Det kan f.eks. være nakkekam uden svær, en hel kylling eller andet, som tåler langtidsstegning uden at tørre ud. Kødet krydres...
Velbekomme!
MUMS!
SvarSletOg så alle de dejlige naturefterårsbilleder! Man kommer til at længes voldsomt hjem!
Kærlig hilsen,
Maria