mandag den 22. september 2008

Strikketrøje ENDELIG færdig!

Jeg ved ikke, om der er nogen, der kan huske den "hurtigt strikkede trøje", jeg gik i gang med til Emilie...
Den endte med at blive alt andet end hurtig!
Første problem opstod, da jeg skulle strikke hætten.
Det var først i 3. forsøg (Tredje!) at hætten blev OK i størrelse og pasform.Den opmærksomme læser vil bemærke, at trøjen nu ikke har nogen hætte...

Da jeg skulle strikke ærmer løb jeg nemlig tør for "effektgarnet" med de lyseblå-grønne firkanter - og så måtte hætten trævles op for 3. gang...

Men nu er trøjen færdig - og ærmerne er RIGELIGT lange, så den kan sikkert passe i et helt år!!! :o)Jeg er dog ikke helt tilfreds med hals-udskæringen, så måske bliver den pillet op og strikket om... I næste uge, måske :o)

Til gengæld lykkedes det fint med "kængurulommen" på maven - og knapperne, små lyseblå-grønne blomster passede helt perfekt i farven til effektgarnet.
Det sidste billede viser resten af det garn, der var tilbage, da jeg havde strikket trøjen helt færdig. Som det tydeligt fremgår var der ikke ligefrem overflod af det lyseblå-grønne effektgarn.


Hvis min mor læser dette vil hun sikkert for 117 gang sige: "Hvorfor bruger du ikke en strikke-opskrift? Der står jo lige, hvor mange masker, du skal bruge for at strikke en hætte - og der står lige, hvor meget garn, du skal bruge, og så er du fri for at trævle op og strikke igen og igen..."

Ja-ja... men hvor er spændingen og udfordringen så henne?
Denne trøje er truly made by Frau Putz - og heldigvis elsker Emilie den!

1 kommentar:

  1. Hvor er den fiiiiiin, og Emilie ser rigtig sød ud!:-)
    Imponerende skarp garn-timing der.. Næsten som at se Frau Putz fylde rester i en tupper-bøtte!

    Kh
    Mads

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz