onsdag den 23. juli 2014

Clash

Hej du
Ja... så gik der lige noget der minder om et år uden indlæg fra min hånd - og hvorfor så det?

Der er egentlig ikke nogen forklaring. Min blogge-mojo forsvandt vist bare lige så stille. Der var noget andet, der trak i den sparsomme fritid.
Noget af det var alt det, som bloggen tidligere handlede om. Strik, syning, mere renovering af vores gamle hus, brød, marmelade...  Hverdag.  Og hvor mange gange kan man egentlig blogge om hjemmelavet marmelade?  Om roser i haven?  Om grovbrød? Om travlhed?

Der kom også flere ting på programmet. F.eks. det der spejderleder-"job" som viste sig at være en del mere omfattende end bare at møde op i et par timer om torsdagen og hjælpe de to "gamle" spejderledere.  Der stødte nemlig alvorlig sygdom til, så den ene spejderleder stort set har været fraværende siden midt i januar - og gæt så, hvem der overtog en stor del af planlægningsarbejdet?  Heldigvis er der et par forældre, der kommer fast og giver en hånd med, for ellers ville min medspejderleder og jeg have lidt rigeligt at se til med 25-30 spejdere.

Og så var der den der IPad som jeg fik købt mig - og det faktum, at jeg har en måske lidt barnlig glæde ved computerspil... 
Først var det Sims... derefter Hay Day... og til sidst den store tidrøver Clash of Clans


Jamen... hvorfor i alverden bruge så meget tid på et computerspil, som egentlig er ganske banalt?
Svaret er:
Barry fra Irland, ejer af blomsterforretning og glad for Rallybiler - mestrer et usædvanligt blomstrende sprog og fortæller gerne om sin tid som medlem af IRAs juniorafdeling.
Simon fra UK, flirtende haveejer og skilsmissefar. Fortællinger om hans ex-svigermor får alle svigermor-fortællinger til at blegne.
Pete fra USA, hårdt arbejdende far til to, hvor den yngste har en sjælden, kronisk sygdom. Pete er i kronisk søvnunderskud.
Cheryl fra Canada, fuldtids Clasher (der er flere grader af afhængighed af dette spil) - og en lille smule mor og mountainbiker.
Harry  fra USA - brugernavnet "Dik Fitzwell" siger lidt om hans humor.
Brian "Ether" fra USA, børnelæge/anæstesiolog med sjove bemærkninger
Carol fra Alaska, Brian og Gareth fra UK, Monica fra USA, ... 
og jeg kunne blive ved.  For der er omkring 49 andre, voksne Clashers, som er med i vores "klan" - og som jeg har brugt mange, mange timer på at chatte med på nettet.  DET er sjovt! Og vanedannende.
 

Ind imellem er der en smule udskiftning i gruppen, men det er en temmelig godt sammentømret lille familie efterhånden og det er grunden til, at jeg fortsætter med at spille et temmelig banalt spil.

Men...  Bloggen...  Hvad med bloggen?  Skal den bare dø?
Jamen for pokker... jeg savner jo bloggen og den kommunikation den gav mig med mennesker, som deler mine andre interesser - og det sjove er, at der tilsyneladende også er nogen, der savner mig her på bloggen, for jeg er blevet EFTERLYST!  Hvor vildt er det?  ;-)
Og jeg får stadigvæk adviseringer om, at nye læsere er begyndt at følge bloggen via Bloglovin...
Jamen...  så fortjener de vel også, at der faktisk er noget at følge...

Så... Nu prøver jeg lige lidt igen. Kaster en spandfuld energi og tid efter bloggen.  Så håber jeg, at der er nogen, der gider at læse med igen.  Ud over min mor   ;-)

~ Karina

8 kommentarer:

 1. Var lige ved at være bange for at Borte havde taget dig!! Og så var det "bare" livet! :-)

  Velkommen tilbage!!

  SvarSlet
 2. Du er savnet, så hvor er det skønt, du er tilbage :)
  Jeg har fulgt dig på sidelinien, lægger normalt ikke kommentarer nogen steder, men dette er dog én værd.
  Foruden at dele din strikke-interesse er jeg vild med din humor.
  Så håber du bevarer gejsten trods en travl hverdag.
  Hilsen fra Sønderjylland, Lone.

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage - jeg vil glæde mig til nye indlæg!

  SvarSlet
 4. Tak skal I have. :-)

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage. Jeg har også savnet dine indlæg

  SvarSlet
 6. Jamen, det vil vi! Altså følge dig ;-). Har savnet dine skriv - men ja, det er jo en tidsrøver og der er bare ikke al den tid i verden, som man kunne ønske sig. Bare et livstegn vil blive værdsat!

  SvarSlet
 7. Iiiiiih altså hvor er det dejligt med et livstegn fra dig :-) Jeg har virkelig savnet dine finurlige og humoristiske indlæg og har næsten været helt bekymret for dig ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Karin jeg er glad for, at du er begyndt at skrive indlæg igen, så jeg stadigvæk kan følge med i dit liv. Savner dig og din familie efter jeg er flyttet fra vejen kh Anne Marie

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz