tirsdag den 9. april 2013

Nu (forhåbentlig) på Bloglovin...


Jeg er en smule frustreret over alt det besvær der følger med Googles beslutning om at lukke Google Reader.  Jeg er ikke den største fan af at skulle finde ud af nye systemer, oprette mig hist og pist og alle vegne...  Men nu er jeg på Bloglovin - og jeg håber du fortsat har lyst til at følge mig.

Nu hvor alt det "tekniske" forhåbentlig er overstået kan jeg da fortælle, at vi næsten er færdige med alt arbejdet på at friske stuen op. 
Vi mangler stadig at få den dør leveret, som satte gang i det hele (vi siger "mange tak" til byggemarkedet, som lovede en leveringstid på 7 dage - men efterfølgende ændrede det til mere end en måned...)  - men væggen er muret op, der er tapetseret og malet, jeg har syet nyt gardin, det gamle skab har fået en overhaling, der er nye puder på vej, vi har købt lampe og og og...  Jeg trænger faktisk til ferie ovenpå den omgang påske"ferie" med efterfølgende hverdage og arbejdsweekend...

Men først skulle vi gerne få en dør leveret og monteret, så den kommende weekend er allerede booket til endnu mere arbejde.  Med mindre byggemarkedet snyder os endnu en gang...  I så fald er jeg bange for, at de kommer til at opleve mig i en tilstand, som minder om ophidset kalkun...


2 kommentarer:

  1. Uha, ophidsede kalkuner skal man bestemt ikke spøge med. Jeg krydser for, at alt klapper som det skal. Det bliver spændende at se forvandlingen, bare klø på :)

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg har forøvrigt ikke oprettet mig på Blogloving, men jeg kan finde mig selv derinde, så jeg tænker en oprettelse ikke er nødvendigt... Det er så ligemeget, nu har du gjort det :)

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz