mandag den 23. januar 2012

Jamen det' jo Mig

Først vil jeg da lige skynde mig at komme med noget der minder om en undskyldning... for manglende opdatering her på bloggen.
Med den frekvens der udkommer nyt her på kanalen, skulle man jo tro, at jeg har gravet mig ned et eller andet sted. Det er ikke tilfældet. Jeg har bare lidt svært ved at finde min indre


lige i øjeblikket. Når det kommer til bloggen i hvert fald.
Ude i det virkelige liv får jeg til gengæld lavet en hel masse - det hjælper selvfølgelig, når man sylter sin Google Reader i en periode og lader sine trofaste læsere totalt i stikken...

Jeg har strikket en hel masse. Lavet en masse perler til julegaver. Syet tøj. Bagt en masse (Rugbrød!  Hvad troede du?  Muffins og kager?  Nej-nej, da...) og hygget mig med familien.

Men bloggen er ikke helt død. Ikke endnu i hvert fald. Jeg har bare prioriteret nogle andre ting, f.eks. at få færdiggjort en del af de temmelig mange projekter, jeg har haft liggende.

Og her er så lidt billed-dokumentation for, hvorfor jeg lige i dette øjeblik sidder og laver et indlæg på bloggen:


Det er jo Robert og "Mig"...  Den cardigan jeg startede på engang sidste vinter - og som jeg i øjeblikket er ved at lave færdig. For den bliver dejligt blød og varm. Det er jeg så bare ikke den eneste, der synes - så der er lidt kamp om den ind imellem. I dag tabte jeg, for Robert kan blive ueeeeeendeligt laaaang og meeeeget tuuuuung, når jeg forsøger at flytte ham.  Og så blev der lige 5 minutter til bloggen i stedet.

;o)

9 kommentarer:

 1. Anders siger:

  Robert er midgårdsormen i forklædning.

  Forklaring: UdgårdsLoke sagde til Thor: "Hvis du er så stærk, så løft min kat" ... men det var Midgårdsormen i forklædning :)

  SvarSlet
 2. Det er jo katten der bor der! Du har bare lov til at være der og give ham mad! :O) Og så selvfølgelig at sørge for, at han ligger lunt og blødt!!

  SvarSlet
 3. Tak til Robert, - hyggeligt at høre lidt nyt fra dig igen.

  SvarSlet
 4. Tak til missen hihi. Vi har alle perioder hvor bloggen får mindre prioritet, og helt ærligt, så er det nogle gange svært at tage tråden op igen. Vi kender den, så tag du bare din tid, og så venter vi pænt.

  SvarSlet
 5. Dejligt du er tilbage. Det er altid hyggeligt at læse dine indlæg - også selvom det nu er missen, der får skylden. Han ved bare det er et godt strikketøj, du har gang i ...

  SvarSlet
 6. hæ hæ hæ, din indre "ork"... gnæg, jeg tror jeg stjæler den vending til fremtidigt brug ;)
  Tja, man kan da sige, at pelsdyret har forstået at udse sig de bedste liggesteder ;)

  SvarSlet
 7. Ja det er utroligt som katte altid synes, at lige nøjagtigt det man sidder og arbejder med, er det mest spændende i hele huset... :-)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz