onsdag den 13. april 2011

Skorpen bedrager

Der ligger de så - og ser lækre, sprøde og lysebrune ud.

Uskyldigheden selv...


Men lad dig ikke bedrage.  Under skorpen gemmer de på en ondskabsfuld krumme, der nær havde taget livet af en helt uskyldig Hausfrau i dag.

Det hele startede på vanlig vis med kogte kerner og hvad man nu ellers putter i sådan en dej.  Så fik hele herligheden lov til at stå og hæve - og her var det så, at den ondskabsfulde krumme voksede. Og voksede. Og voksede. Ud over kanten af den store røreskål og ud på bordet.

Da den uskyldige Hausfrau skulle slå dejen ned, blev hun mødt af en ondskabsfuld, snasket og genstridig masse, som dels spredte sig ud over de fastlagte grænser, dels klistrede sig fast på hendes hænder, så hun endte med at... miste besindelsen en lille smule.

Det er så her jeg er nødt til at censurere lidt - for det var ikke kun kønne gloser den uskyldige Hausfrau stod og sagde råbte af dejen.  Blodtrykket nåede også et godt stykke over det niveau, som betragtes som sundt.


Men nu tages der hævn over den onde krumme. De bliver totalt udryddet fra jordens overflade i løbet af ganske kort tid. Faktisk vil jeg vædde med, at den uskyldige Hausfrau bliver nødt til at bage brød igen i løbet af den kommende søndag.

Så håber jeg bare, at gloserne ved denne lejlighed passer til helligdagen

;o)

2 kommentarer:

  1. Herlig!! Eg fekk lyst til å bake brød:) Eller noko anna....

    SvarSlet
  2. hihi det ville have været SÅ sjovt at være en (døv) flue på væggen i dit køkken!! Men det ser lækkert ud!

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz