fredag den 15. april 2011

Faaaaaarligt lækkert

Jeg har flere gange været inde på Wollmeise's butik, for at købe noget af et lækre, håndfarvede garn, som jeg har læst så meget om rundt omkring i Blogland og på Ravelry, men der er altid udsolgt.  
Meget mærkelig butik, tænkte jeg...

Det var før jeg blev oplyst!  Nogle Wollmeise-freaks (!) kunne fortælle mig, at der skam er garn i butikken - men kun på helt bestemte tidspunkter, nemlig fredag morgen klokken 8:00 og fredag eftermiddag klokken 17:00.
Og vi taler 8:00 (dut) og 17:00 (dut)!  Kommer man slentrende forbi klokken 8:15 er der udsolgt.

Det er nærmest helt kult-agtigt   ;o)

Men gæt lige, hvem der kom slentrende forbi netbutikken klokken 17:01 i fredags og fik fingre i dette bundt lacegarn...Postbuddet blev nærmest overfaldet, da han kom med pakken i dag. Jeg har nemlig været ved at revne af nysgerrighed for at se og mærke garnet.
Det er nemlig også en del af "gamet", at man ud over navngivne farver også kan købe bundter af ukendt farve i kategorien "We are different". Farveprøver, afvigelser fra standardfarverne o.lign. - men man ved ikke, hvad man får. En slags "prøv lykken" - og det kunne jeg jo ikke stå for (specielt fordi det i fredags var det eneste lace-garn, man kunne købe).  Jeg håbede det bedste - men frygtede også det værste (gul eller orange...)

Jeg er ganske godt tilfreds med mine 300 gram lacegarn (1500 m) som går fra hindbær over rødvin til blomme (lidt mere klare end på billedet). Ikke lige mine egne farver, men jeg tror nok, at jeg kender en eller anden, som kan bruge et sjal af det garn.

Og ååååh, så blødt det er. 100 % merinould.

Og ååååh, som det dufter. Det havde jeg godt "hørt", men det har altså en helt speciel duft.  Uhm...

Tror jeg er ude i noget farligt afhængighedsskabende her...  og jo!  Jeg kom også "tilfældigvis" slentrende forbi butikken omkring klokken 8:00 i morges...  og fik lagt min klamme hånd på to bundter "ensfarvet" "Aquarius",  som helt klart er til mig selv. Petroleumsfarvet er jo trods alt det nye sort!

Nu er klokken 17:11 - og jeg vil vædde med, at der er totalt udsolgt i butikken. Må dog hellere lade være med at kigge forbi, for tænk nu, hvis...

;o)

9 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben! Du er ikke alene! ;)

  SvarSlet
 2. Det var alligevel et spøjst forretningskoncept, men virker til det hitter! Jeg er en klovn til tysk, så inden jeg får slået op i ordbogen, så er fredagens tilbud vidst udsolgt:-)

  SvarSlet
 3. Jesus christ, man kan jo vælge engelsk på hjemmesiden også...det kunne blive et farligt bekendtskab...

  SvarSlet
 4. Præcis, Hjortebjerg. Meget farligt. Specielt hvis man tillige er lidt konkurrencemenneske... Så frister sådan et kapløb, hvor præmien tilmed er lækkert garn ;)
  ~ Karina

  SvarSlet
 5. "Tak" for tippet ;) Du ved, hvad jeg mener.
  Lækkert garn!

  SvarSlet
 6. Flotte farver!
  Men pas på - du er vist smittet nu. (Aquarius er en meget, meget flot farve, iøvrigt) De dér We're Different pakker er vildt sjove, når man ikke helt ved hvordan farven er. (Dem der hedder "Herbst" kan jeg dog ikke lide)

  SvarSlet
 7. Haha, ja man kan hurtigt blive fristet over evne ;o)

  SvarSlet
 8. Det lyder farligt hehe, der maa jeg en tur forbi. Det roede garn ser da hammer godt ud. Dejlig farve.

  SvarSlet
 9. Ja, hva er vel ikke bedre enn Wollmeise lace! :D

  Jeg synes du har en flott blogg og har gitt deg en award! Titt innom bloggen min :)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz