tirsdag den 18. januar 2011

Samling - og krise...

Så blev jeg endelig færdig med de uendeligt mange vrangmasker, som ærmerne krævede, fordi de blev strikket rundt og rundt på strømpepinde. 

Hele herligheden blev samlet på en pind, så nu er jeg klar til at begynde på raglanindtagningerne...

(Beklager billedkvaliteten. Her er absolut intet lys i dag, og med blitz...  Ak)

Så er alt jo såre godt...  eller noget.  For da "Mig" lå der på gulvet, så den pludselig temmelig kort ud. 63 cm. skulle den ende med at blive, og det er faktisk en del kortere end min favoritlængde.  
Samtidig er jeg enormt i tvivl om, om jeg har garn nok. 

Jeg har brugt 4 ud af de 5 nøgler jeg har - og som illustrationen herunder viser...


... så tror jeg altså, at det kommer til at ende med verdens bredeste bådudskæring i stedet for den fine krave.

Argh!

Jeg skulle jo have ønsket mig 700 gram i stedet for de 500...  - og nu er der udsolgt i min farve.

What to do?

Jeg forestiller mig, at jeg (HULK!) trævler ærmerne op igen, strikker kroppen længere og strikker korte ærmer i stedet for de lange.

Med mindre DU tilfældigvis skulle ligge inde med 200 gram mørkegrå Silk Wool Tweed fra Garnudsalg, som du bare brænder for at sælge til mig.  Kom nuuuuuuuu   ;o)


Og jeg kan godt høre dig mor. Pas nu på, at du ikke river alle hårene ud af hovedet! Det ville være ærgerligt, hvis vi begge to endte helt skaldede...

;o)

4 kommentarer:

 1. Hejsa

  jeg tror heller ikke du har garn nok, men prøv at søge på webstrik, der er helt sikkert en eller anden er også har købt, som måske vil af med noget. Hvis du ikke er på webstrik så skriv til mig. mail på min blog.

  SvarSlet
 2. Dorthe har givet dig et kanon råd...jeg ville sige, at du skulle skrive garnets farve og partinummer på dit indlæg, så kunne der måske være een der har noget liggende ?

  SvarSlet
 3. Det hele er løst ;)

  Det viser sig nemlig, at jeg har taget fejl mht. garnet (En gave) - og jeg har derfor alligevel kunnet bestille mere garn.

  Alt er såre godt ;)

  ~ Karina

  SvarSlet
 4. Hej Putz - hvis du vil undgå de mange vrangmasker, så prøv at strikke ærmerne fra vrangen ! Jeg har lige strikket en poncho fra garnstudios hjemmeside (model 112-34) på rundpind fra vrangen. Det kræver lige at man 'vender' snoningerne - men det er ikke så svært.

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz