mandag den 10. januar 2011

Endnu et lille skridt på vejen

I weekenden tog Gemalen fat på endnu et af de mange, mange små projekter, som når man lægger dem sammen bliver til "Hus renoveret fra A-Z"-projektet. 
Dette kælderrum var et af mange disponible rum rode-rum, da vi overtog huset. 

Noget af det første vi gjorde, var at omdøbe det til fyrrum, så vi kunne flytte det store oliefyr med tilhørende "We all live in a yellow submarine"-varmtvandsbeholder, som fyldte mere end halvdelen af vores badeværelse.  Nyt gasfyr og mindre varmtvandsbeholder blev installeret, og så blev badeværelset bygget om. Af flere omgange...

Fyrrummet er nu også indrettet som bl.a. grovkøkken, vasketøjsrum, fotografere perler-rum og "opbevare Emilies hestetøj"-rum, så det har mange funktioner.  
Men kønt har det aldrig været med den skum-indpakkede varmtvandsbeholder, fyret og alle de rør, der forsyner husets radiatorer med varme. 
Så derfor bliver hele "herligheden" nu pakket væk i et skab. Selvbygget, selvfølgelig, for intet i dette hus har lige vinkler eller reelle mål. Godt man har en hjemme-snedker som arbejder for kost og logi    :o)


Endnu er det ikke helt færdigt, men man kan da godt se, at det gør en forskel


Jeg glæder mig til det bliver helt færdigt, for så er vi et skridt nærmere mod Z.

:o)

1 kommentar:

  1. Ja, nogle gange er der langt fra a-z... det er ligesom om, der sniger sig lidt ekstra bogstaver ind i alfabetet hen ad vejen ;)
    Hej fra Line

    SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz