Skønne muffins med en let krydret smag og en sprød overflade.
(12 stk)
1 ½ dl. mælk
2 breve Chai Tea
125 g. margarine/smør
200 g. sukker
2 æg
250 g. mel
2 tsk. bagepulver
Giv mælken et opkog sammen med tebrevene. Lad det trække i ca. 20-30 minutter, til mælken er kølet af. Fjern tebrevene fra mælken.
Tænd ovnen på 175 grader Celcius - varmluft.
Blødgjort margarine (15 sekunder i microovnen) og sukker piskes sammen. Rør æggene i et ad gangen og tilsæt mælken.
Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.
Fordel dejen i en muffins-bageplade foret med muffinsforme og bag i 20-25 minutter til lysebrune. Test om de er gennembagt med en tandstikker.
Afkøles 5 minutter før de fjernes fra muffins-pladen. Afkøles helt på en bagerist.
Nydes med et glas Chai Latte og et smil...
Det er da en helt genial måde at smage muffins til på. Der må chai te med hjem næste gang jeg skal i Søstrene Grene (som om jeg nogensinde kommer nogen steder....).
SvarSletSikke da en god idé - den snupper jeg en dag :-)
SvarSletDet lyder ret godt :D
SvarSletDet må jeg helt sikkert prøve. Tak for tip.
SvarSletSpænnende, det må jeg da vist også prøve en dag. :)
SvarSlettak det vil jeg prøve her i weekenden!
SvarSletMums - den skal jeg vist prøve. Jeg elsekr Chai the... Tak fordi du deler.
SvarSlet