søndag den 19. april 2009

For Frau Putz From Frou Frou

Frau Putz har fået varer fra Frou Frou. Ja-ja... ok... Så købt varer, da...

Den butik har tidligere fristet mig over evne med gamle/ældre ting, så nu er det tredje gang Søren fra butikken har været forbi med varer, for de leverer skam til døren GRATIS, hvis man køber for mere end 380,- og tro mig, det kommer man let til :o)

Ud over den tidligere nævnte metalkasse, som jeg ser for mig fyldt med en sky af lyse lavendelplanter senere på sommeren...
... fandt jeg også dette Coca-Cola metalskilt... som er blevet til en af de røde detaljer i vores lyseblå køkken-alrum...


... og så faldt jeg for LÆÆÆÆNGE siden for denne skål. Wonder Why, for Frau Putz kan da ikke lide petroleumsfarvede ting... ;o)

og den var HELDIGVIS ikke blevet solgt. Utroligt, at man kan blive så glad for sådan en lille petroleumsblå kryolit-skål... Ja-ja, krenit... :o)

Nu står den her i vinduet og pynter sammen med en... petroleumsfarvet kande, som ikke har helt så mange år på bagen. Den er skam købt hos nu konkursramte Isabella S. Hvem skulle have troet det??? Ufatteligt (!), for der er da virkelig en butik, der har fået en solid kapitalindsprøjtning fra Frau Putz igennem årene... :o)
Det første jeg købte fra Frou-Frou var denne gamle, franske vask, som nu giver os mulighed for at vaske det værste skidt af hænderne udendørs...
...og senere blev dette gamle rullekort købt hjem til væggen i stuen. Jeg er helt vild med detaljerne på dette kort - og farverne er fantastiske. (Billederne her yder slet ikke retfærdighed!)
Det er simpelthen så smukt!


Det bringer forårsstemning ind i stuen hele året.
Lige om lidt kan jeg nyde noget tilsvarende live, for naboens store æbletræ står med blomsterknopper, der er lige ved at springe ud.
Det bliver så SMUKT!
Åh... hvem der kunne blive hjemme fra arbejde i de 2-3 dage dette træ blomstrer...
Så ville jeg sidde på stolen ved spisebordet og bare drukne i de sarte lyserøde blomster...
Måske jeg skulle tale lidt med chefen... Det må hun da kunne forstå :o)

2 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot den petroleums farvede skål. - og sammen med kanden ser det bare "konge" ud.!!!
  :0)

  SvarSlet
 2. Hejsa

  Fin hjemmeside du har, hvis du er vild med metalkasser se så min hjemmeside:
  www.decoloft.dk

  Mange fine metalkasser og billige :-)

  SvarSlet

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz